Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Sunday, 05 October 2014 14:52

Meeting met Gouden Dageraad, voor herhaling vatbaar

Written by 
 
 
 

 

 

Terwijl de linkse snotneuzen -ze zenden nu al kleuters op ons af- van het JOC ( Jeunes Organisés et combatifs) door de Brusselse straten aan het dolen waren -zelf noemden ze het een betoging-dit in hun zoektocht naar fascisten en andere spoken, (het is eens iets anders dan naar hun zaterdagse multiculturele dealer op zoek gaan voor hun portie shit) kwamen elders een kleine tweehonderdtal ‘normale’ mensen samen om de meeting, met sprekers van de partij Gouden Dageraad ,bij te wonen. De jong-gedrogeerde van het Joc, en de professionele antifascisten ,in dienst van de liberale uitbuiterstaat ,roepen vandaag in de pers ,dat ze een overwinning hebben behaald, dit door er voor te zorgen dat de meeting georganiseerd door Zenit, in het verborgene plaats moest vinden .Dat zijzelf op kilometers en kilometers van het gebeuren een protestmanifestatie organiseerden moet dan ook te wijten zijn aan een foute GPS coördinatie in hun brein. Betogen in Brussel ,tegen een manifestatie die blijkbaar zou doorgaan in Bergen, het is protest met afstandsbediening, een linkse ‘drones’ strategie, vanop verre afstand aanvallen. Dit terwijl ze zelf veilig op de schoot van een linkse burgemeester- zoals die van Brussel- opereren, een sujet dat de liberalisering van onze sociale welvaartsmaatschappij met zijn PS in gang heeft gezet , de werkloosheidsvergoedingen degressief hebben gemaakt, dezelfde die duizenden jongeren ( nochtans de doelgroep van het JOC) hun wachtuitkering hebben afgenomen. Progressief dat die kloefkappers van het antifascisme zijn, niet te geloven sociaal, laten zich de Pampers aandoen door een corrupte sociaaldemocraat. Maar wat zou het, om daar tegen te protesteren, wanneer je in ruil ( zonder toelating ) de straten van Brussel mag vervuilen met een betoging tegen sociale nationalisten. De ene linkse crimineel wast de handen van de andere op die manier.

Nu is het niet aan ons ,om de locatie kenbaar te maken , waar het gebeuren plaatshad gisterenavond, maar ik kreeg toch niet direct de indruk dat het in een spelonk, verborgen voor de openbaarheid gebeurd. Er liep veel volk in de buurt rond en op de meeting was zoals reeds gezegd een pak volk aanwezig , en het was midden in een grootstad. Dus anoniem was het niet.Van een overwinning spreken ( zoals die knulletjes van het antifascisme doen) omdat het een verborgen bedoening zou zijn geweest, daar was dus absoluut geen sprake van.Ik zou niet weten hoe je het meer openlijk kan doen, dat je de locatie moest aanvragen bij de organisatoren vooraf ,dat was alleen bedoelt om er voor te zorgen dat de straathooligans van links geen kans zouden krijgen om deftige mensen te molesteren. Iets wat in een normale staat door de politie en de overheden zou moeten worden gegarandeerd, maar hier niet kan, omdat in dit land de anarchie heerst, vandaar de voorzorgsmaatregelen van de organisatoren.

Wat ook opviel, er waren opvallend veel oudere mensen in de zaal aanwezig.

 De sprekers hebben uitgebreid verslag gedaan over de toestand in Griekeland , waar duidelijk is geworden tot wat het Europese-en mondiale- kapitalisme in staat is. Wat het betekend voor de massa, slachtoffer van sociale afbraak te zijn, dit door het feit dat het E.U kapitalisme haar winsten opdrijft door speculatieve beleggingen aan landen op te dringen. Hoe bepaalde landen (in dit geval Griekenland) als goedkoop toevoerkanaal van goederen , diensten en mensen moest dienen voor de grotere kapitalistische landen binnen de Unie.

 De  Griekse kameraden hebben daarbij ook aangehaald hoe de kapitalistische elite de democratie als vuil wegzet wanneer bepaalde krachten ( Gouden Dageraad in Griekenland) zich daartegen proberen te verzetten.40 mensen van de partij zitten (zonder proces en met gefabriceerde aanklachten ) in de gevangenis, waaronder de leider van de partij -Nikos Michaloliakos -en twee andere parlementsleden.Mocht de gevangenis (waar de militanten zijn opgesloten) Robbeneiland heten, en de leider van Gouden Dageraad een neger zijn. Europa en de ‘democratische’ wereld zou in rep en roer staan. Men zou de leiders van het land in kwestie ,dat zoveel mensen, om politieke redenen opsluit, onderdrukkers noemen, het regime een dictatuur.Maar omdat de Griekse elite de eigen bevolking uitperst , naar de rand van de afgrond sleept, om zo de speculatieve leningen, die aan dat land werden opgedrongen terug te betalen aan het internationaal grootkapitaal, geeft de zich “democratische” noemende plutocratie in Europa geen krimp wanneer politieke militanten onterecht worden opgesloten en gevangengezet door een regime dat zich heeft verkocht aan de E.U. zoals het Griekse regime vandaag doet.

Om de vrijlating te bekomen van hun kameraden, vroegen de sprekers van G.D om solidariteit te betonen.Om de strijd met de Europese en internationale speculanten aan te gaan vroegen de sprekers om de internationale solidariteit te organiseren.Om de strijd aan te gaan tegen het monopoliekapitalisme en het daarbijhorende globalisme vroegen de sprekers om solidariteit in de praktijk te brengen.Om immigratie een halt toe te roepen, vroegen zij politieke actie te organiseren. Tegenover de oorlog die Europa  in Irak (en morgen misschien Syrie)  voert ,vroegen zij vrede en welvaart voor het volk.

 

Dit zijn stuk voor stuk zaken waar een sociaal voelend iemand , waar mensen die vrij willen zijn, waar mensen die voor soevereiniteit van hun land en volk willen vechten, waar mensen die van hun vrijheid van spreken houden ,voor willen opkomen.Dat op de agenda zetten was het doel van de meeting, dat doel is meer dan geslaagd.En voor zij die gisteren ongelijk hadden dit door niet aanwezig te zijn, er komen zeker nog gelegenheden- in de toekomst- om dit verzuim goed te maken. Met in de zetel  te zitten, morren dat het allemaal toch zo erg is, dat kan iedereen.Dat is zelfmedelijden.Zij die denken dat daarmee iets zal veranderen, trek u ogen open.Want de sociale afbraak zal ook ons land treffen, de immigratie zal niet verminderen, maar (door gebrek aan verzet) juist toenemen.Je zal elke dag nog meer moeten  werken om de kosten van de kapitalistische smeerlapperij met de banken te helpen afbetalen.Als men niet in verzet komt, dan hebt u het aan uzelf te wijten dat jij en je kinderen als slaaf van dit systeem fungeren.

 Wanneer er een volgende meeting van dit niveau wordt georganiseerd, dan kan iedereen de nalatigheid van gisteren goed maken, alsnog opkomen voor je rechten.En wanneer het  N-SA dit mogelijks organiseert, dan zal de plaats van het gebeuren openlijk worden meegedeeld, zodat elk excuus ontbreekt voor de thuisblijvers.

 Wij zullen dit ook voor een stuk uit menslievendheid doen, omdat de linkse stoottroepen van de  staat ,niet nodeloos kilometers ver van het gebeuren zouden moeten lopen rondsnotteren.Wij willen tenslotte graag zelf zien , en er plezier aan beleven ,wanneer die daar voor aap staan.Het gepeupel dat zich links noemt, maar altijd weer geweld wil gebruiken om sociale nationalisten voor de voeten te lopen.

Maar gisteren kon alvast onze avond niet stuk

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter