Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 15 October 2014 11:46

De joodse vrienden van het Vlaams Belang... steunen de islam

Written by 

 

 

 

 

Attali  op het World Jewish Congress: "Onze taak is het ,om te helpen bij de oprichting van een islamitische bourgeoisie"

 

 

De gedachte van veel Joden, als het over moslims in Frankrijk handelt, wordt samengevat door Jacques Attali in het citaat bovenaan.Frankrijk heeft de grootste joodse gemeenschap en de grootste islamitische gemeenschap in het Westen,en zo wordt ons land steeds meer een laboratorium voor experimenten. 

" Als Frankrijk er niet in slaagt om een vreedzame coëxistentie tussen joden en moslims te organsieren dan, zal het nergens anders in de wereld daar in slagen. Wij hebben de grootste joodse en islamitische gemeenschappen in het Westen.Het is onze plicht, in Europa, vooral dan in Frankrijk, om in deze vreedzame samenwerking te slagen. En het kan werken.Ik begon een micro-finance-onderneming en daarmee werken we in de voorsteden, waar we de armen onder de moslims helpen.We vonden veel mensen die bereid waren met ons te werken Er zijn veel mensen in de moslimgemeenschap daartoe bereid.Twee problemen: ten eerste er is geen leider onde deze moslims. Er is geen David de Rothschild, geen Roger Cukierman.

Ik zou zeggen, dat het onze rol is,overal in de wereld, waar sprake is van een islamitische gemeenschap, te helpen bij de oprichting van een islamitische bourgeoisie.De sleutel tot een vreedzame moslimwereld is een islamitische bourgeoisie.Het is onze taak om hen te helpen die te vormen.

We moeten rijke moslims ondersteunen. We moeten de rijke islamitische families organiseren en hun eigen organisaties ondersteunen. Kun je je voorstellen dat er een enkele islamitische school in Frankrijk? bestaat (...)

Ik wil dit benadrukken: het is veel moeilijker vandaag om een moslim in Frankrijk te te zijn, dan een jood. Als je een joodse naam draagt,dan kan je bijna overal aan de bak. Als je een moslim naam hebt, blijven bijna alle deuren gesloten. En het is onze taak om hen te helpen uit deze frustratie. "

Bron: contre-info.com, (vertaald uit het frans )

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter