Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Sunday, 19 October 2014 12:49

Bij het VB kreeg men ontslag, bij De Wever een ondersteunings sms

Written by 

.. 

 

De meeste leden van de oppositie hebben vastgesteld dat er ‘fascisten’ en racisten in de regering  zetelen. Dat is goed nieuws voor het Vlaams Belang, maar ook voor buitenparlementaire  oppositiegroepen  zoals het N-SA. In de toekomst zal het heel moeilijk worden ,voor de elite, om aan het volk uit te leggen waarvoor het cordon sanitair dient ,en het een mechanisme te  noemen dat ‘democratische’ partijen scheid van ondemocratische en daarmee zich al jaren  het recht toekent ,om een partij te weren van deelname aan de macht. Dat de wet dergelijke ‘discriminatie’ verbiedt ,daar heef de politieke elite lak aan, maar nu ze zichzelf - doordat ze, door de oppositie voor  fascisten en neonazi’s gecatalogeerde ministers  in de regering heeft opgenomen , zichzelf te kakken  heeft gezet bij de bevolking, is het iets anders. Want als men van fascisme verdachte individuen in een regering opneemt, waarom ontzegt men dan deelname aan de macht aan een partij die door dezelfde politieke elite als fascistoïde wordt weggezet -zoals het VB ? Daarmee is de hypocrisie van de politieke elite doorprikt waarmee ze partijen als democratische en ondemocratisch onderverdeelt.  Datzelfde geldt uiteraard ook voor buitenparlementaire oppositiegroepen zoals het N-SA, al dat gelul,  dat we fascisten zouden zijn, of neonazi’s.  Er zitten er zogezegd in de regering. So wath ?

Wij weten natuurlijk, dat het etiket fascist en racist, die op de ministers Jambon en Francken wordt geplakt-net als op ons, niet terecht is, maar dat het als knuppel om te slaan dient ,voor elkeen die zich tegen de multiculturele dwangbuis verzet.We weten allemaal dat er een paar N-VA parlementsleden voor extreem rechtse hooligan mogen optreden van hun partij, effe lekker de extreemrechtse militant uithangen zoals Francken en Jambon dat occasioneel mogen doen .Een spel voor de galerij opvoeren. Dit om zo het overgelopen VB volk een rad voor de ogen te kunnen draaien. Als het VB niet oplet (en dat doen ze niet omdat ze nu een operatie- politiek correcte taal -aan het invoeren is ) dan zijn straks, sommige ministers in de regering ‘radicaler’ dan dat het VB als oppositiepartij is. Ook omdat ,wat het VB  ‘rechtse thema’ noemt , in de toekomst niet meer willen aansnijden, stoute taal achterwege wil laten ook.

In het verleden heeft het VB steevast militanten, die zogezegd over de schreef gingen, uit de partij gezet. (Ik spreek uit eigen ervaring ,ik heb het 'genoegen' gehad het zelfs tweemaal te mogen beleven ).De partij liet militanten altijd  als een baksteen vallen, wanneer de pers ( of extreemlinkse politie-provocateurs rond de blog van het AFF )  ze in het vizier namen. Ook wanneer militanten door het regime gerechtelijk werden vervolgd voor politieke uitspraken,dan kregen die er nog een dolk in de rug bij,ditmaal vanuit de eigen partij.Het VB was vanaf een bepaald ogenblik verslaaft aan het woord ‘distantiëren’ ( en de nieuwe voorzitter houdt blijkbaar deze traditie in eer, dat kon men lezen de voorbije weken in pers-interviews die hij gaf) … dat beloofd weinig goeds voor de toekomst. Op deze manier heeft men jaren aan een stuk strijdbare militanten ( waaronder veel jongeren) uit de partij gedreven of zonder pardon uit de partij gezet.

Wat een verschil met wat De Wever vandaag doet, hij benoemd en verdedigd (als ze voor hun vermeende 'bruine' taal worden aangevallen) ministers die minstens even vuile taal hebben gebruikt (of nog steeds gebruiken ) als om het even welk geroyeerde VB partijlid dat in het verleden heeft gedaan,  die zelf veel minder hebben gezegd of geschreven op blogs of facebook dan Francken of Jambon hebben gedaan. Deze militanten werden altijd vlug afgevoerd vanwege de politiek-correcte verslaving van de VB leiding.Of de wens, in een Belgische regering opgenomen te worden of uitvoerende mandaten  binnen te kunnen rijven, zoals vandaag hun Vlaams- nationale concurrenten van de N-VA dat doen, zonder te buigen voor de politiek correcte maffia.Waar zijn al die kerels , zoals Vanhecke  en consoorten ,die eisten/ eisen   dat het VB een zachter imago moest/moet  hanteren , maar die nu zwijgen als ze zien dat de N-VA harde taal als vliegenvanger gebruikt om partijleden van het VB naar zich toe te zuigen. Waren /zijn ze gewoon stommelingen ,of zijn het  altijd verraders in dienst van anderen geweest? Om de N-VA niet met naam te noemen.

Bart De Wever stuurde vanuit China een troostbericht naar de door links aangevallen en uitgespuwde Francken. Het VB stuurde militanten, die door links en de pers werden aangevallen... een ontslagbrief.

Dat men dus in het VB maar verder doet met dit circus , dat men daar maar politiek correcter wil zijn dan een regeringspartij zoals de N-VA dat is.Ze hebben daar geen minder stoute taal, maar iemand met ballen aan het lijf nodig , anders zal het niet ‘ aanpassen of opkrassen, maar inpakken en wegwezen zijn.En dat is waarschijnlijk altijd al de bedoeling van de “zachte sector’ binnen die partij geweest. Het congres- en de aanduiding van een nieuwe voorzitter -vandaag- zal deze trent bevestigen. De echte oppositie zal van ergens ander moeten komen, van ons.

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter