Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Wednesday, 22 October 2014 18:29

Extreemrechtse gangster: 'Ik moet leden Bende van Nijvel kennen'

Written by 

 

Extreemrechtse gangster: 'Ik moet leden Bende van Nijvel kennen'

 

 

 

Wanneer men in dit land de wanhoop ( vanwege het aanhoudend geklungel van ons rechtsapparaat  ) nabij is, dan is er ook altijd wel vlug  een stok gevonden om de hond mee te slaan.En die hond, dat zijn dan meestal de fascisten, de racisten, en ( last but not least) de extreemrechtse elementen in dit land.Niemand kent persoonlijk een fascist, niemand pretendeert er één te zijn, maar ze zijn blijkbaar alomtegenwoordig in het land.Onder de noemer van “extreemrechts” kan men vervolgens deze fantomen, alle zonden van Israël ( grapje, want zoveel zonden kunnen zelfs niet door extreemrechts worden gepleegd) in de schoenen schuiven. En wie extreemrechts is, dat maakt de extreemlinkse en de extreem liberale media en burgerlijke politiek wel voor ons uit. Want het volk mag niet teveel zelfstandig denken, zij denken wel voor ons.Het is in feite een reuze vondst van links en de burgerij, alles wat verkeerd loop in dit land, alle onopgeloste misdaden ook , het racisme van de allochtonen tegenover de autochtonen –en omgekeerd- allemaal de schuld van fascisten. Het tekort aan werk voor vreemdelingen (het tekort aan werk voor het eigen volk interesseert geen kat) allemaal de schuld van extreemrechts.De hold-up gepleegd door de bankenmaffia, extreemrechts is de oorzaak en zijn de schuldige, de onverdraagzaamheid in onze samenleving, de schuld van fascisten en racisten.Wie verstoord de multiculturele rust en vrede in dit land, dat zijn de racisten en fascisten.

En nu is er in Wallonië, een of andere linkse troela  van justitie die een gangster gevonden heeft die -extreemrechts- blijkt te zijn ( zijn niet alle extreemrechtse elementen  in de ogen van extreemlinks gangsters ?). En die gangster beweert (houdt u vast aan de takken van de bomen) dat hij de leden van de Bende van Nijvel  “moet” kennen ,of “moet” gekend hebben.Het drankmisbruik moet bij onze zuiderburen enorme afmetingen hebben aangenomen, want blijkbaar  lopen daar niet alleen  PS politici  poepzat rond, ook de andere gangsters zijn daar blijkbaar door een roes bevangen.Want dergelijke onzin ,dat kan dus iedereen beweren, omdat niemand weet wie deze moordenaars waren/zijn ,kunnen ze ieders buur zijn, het kan zelf een lid van je familie zijn, theoretisch is alles mogelijk, ook het bestaan, en de medeplichtigheid van marsmannetjes aan de bendeactiviteiten is bij deze dus mogelijk.

Maar de boodschap is alweer duidelijk, er leven monsters onder ons, fascisten , racisten en extreemrechtse mensen,. Heeft dit soort  van mensen reeds effectief aanslagen of moorden in ons land gepleegd, neen. Maar als bliksemafleider voldoen ze ( met de hulp van de burgerlijke media) perfect aan de doelstellingen van de burgerij, om haar aan medeplichtigheid grenzende onkunde en laksheid achter te verbergen.Op deze manier elke oppositionele stem op rechts proberen te smoren, anti-immigratiestemmen verdacht te maken, dat is wat men beoogt met deze criminalisering van wat  links en de burgerij  “extreemrechts” noemen. Een heksenjacht organiseren om zo de echte giftmengers buiten schot te kunnen houden.

Want die zijn er genoeg in dit land ,zo vallen communistische commando’s, vanuit Luik ,lokalen van partijen aan, zoals enkele dagen terug in Brussel met het lokaal van de MR  is gebeurt,en al jaren met lokalen van het VB gebeurt ( is dit de voorbode van een nieuwe CCC) . En voeren Belgische Syriëstrijders een ‘gewapende’ gruweloorlog ,en  bestaan er aan zekerheid grenzende vermoedens over terroristische cellen in ons land, die hen ondersteunen. Rondtrekkende dadersbendes uit het Oostblok  terroriseren politie en burgers. Gangsters worden omwille van procedurefouten in vrijheid gesteld, en rijken kopen hun misdaden af.En wie zal daar op een dag de schuld van krijgen, juist, de in ons land onbestaande  fascisten.Zoals gezegd, een reuze vondst

 En wie zoekt er intussen naar de Bende Van Nijvel, niemand , want wie wil die nu ‘echt’ vinden? Het zouden wel eens( censcuur !! ) kunnen zijn ,het volstaat eens goed naar de robotfotos  te kijken, en dat mag nooit aan het licht komen, dus potje toe en mondje dicht.

Allemaal de schuld van fascisten,  simple comme bonjour

----------------------------------------------------------------

 

Eric Lammers: ‘De verkenningen gebeurden op bevel van hogerhand.

 

De gangster Eric Lammers zegt op de RTBF dat hij in de jaren tachtig warenhuizen heeft verkend die later door de Bende van Nijvel zijn overvallen. ‘Ik ben er zeker van dat ik leden van de Bende van Nijvel moet kennen. Alleen weet ik tot vandaag niet wie ze zijn. Zelf heb ik er zeker niets mee te maken.’ Dat zegt Eric Lammers (54), bijgenaamd La Bête (Het Beest), vanavond in een documentaire van de reeks Devoir d’ Enquête die de RTBF wijdt aan de Bende van Nijvel.‘Wij hebben met WNP in warenhuizen verkenningen gedaan. We keken hoe we de winkels het best konden overvallen. We deden dat in warenhuizen waar later de Bende heeft toegeslagen, maar ook in andere warenhuizen’, zegt Lammers op de RTBF. ‘Daarom ben ik er zeker van dat ik de leden van de Bende van Nijvel moet kennen.’Bovendien zegt hij in de reportage dat de extreemrechtse groepering waarvan hij in de jaren tachtig deel uitmaakte – Westland New Post (WNP) – wellicht bij de overvallen betrokken was.De nieuwe speurdersploeg onder leiding van onderzoeksrechter Martine Michel, die de Bende van Nijvel alsnog probeert te ontmaskeren, is ervan overtuigd dat leden van extreemrechtse organisaties achter de dodelijke overvallen zitten.Jaren geleden hebben ze bij WNP effectief plannen van warenhuizen teruggevonden. Maar niet van de warenhuizen die door de Bende van Nijvel zijn overvallen. Onder meer daarom en bij gebrek aan andere bewijzen werd het spoor naar Westland New Post afgesloten

 

Bron: De standaard

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter