Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Thursday, 27 November 2014 11:29

Actie aan het Stadhuis van Sint-Niklaas tegen verbod optreden volkszanger

Written by 

 

Actie-----Actie—-Actie : Vrijdag 28 november te Sint-Niklaas om 18 uur

 

 

 

Het N-SA roept elkeen op ,die het een schande vindt, dat een gepland optreden van de Duitse volkszanger Franck Rennicke op 6 december in het Museumtheater te Sint-Niklaas door de Stad geweigerd wordt.

Nadat er eerst een toelating aan de organisatoren werd verleend voor het optreden, hebben de Rood-Groen en Bruine ( SP-a -Groen en N-VA ) leden van de raad van bestuur van het Museumtheater alsnog tot een negatief advies (contractbreuk en woordbreuk) beslist.

Voor een Stad die beweerd de multi -cultuur en diversiteit aan te hangen een wel heel eigenaardige beslissing. Want verondersteld diversiteit en multi-cultuur niet juist dat men openstaat voor “alle” vormen van cultuuruitingen, niet in het minst die van de “eigen” bevolking en cultuurbeleving?

Want waarom betalen de inwoners van een stad belastingen waarmee dan, “cultuur” wordt bedreven, als de volkscultuur van een Duitse (volkszanger) als volksvreemd wordt ervaren.

Dan kunnen de inwoners van een dergelijke stad de linkse en liberale cultuurhuizen beter op droog zaad zetten en boycotten. Want het volk mag dan wel voor de speeltjes van de elite betalen, iets zelf organiseren mogen ze niet. Dat is geen ‘volksverheffing’ maar ‘volks-oplichting’

En wat te denken van de N-VA, partij die in coalitie met de extremisten van links en Groen in Sint-Niklaas de eigen volkscultuur mee om zeep helpt, en alleen de multi en liberale cultuur aan bod laat komen, zijn dat ‘nationalisten’

De kracht van verandering lijkt bij deze partij verdomd goed op de ‘kracht van altijd maar meer van hetzelfde.

Op een ogenblik dat de sociale verworvenheden van de bevolking zwaar onder druk staan, en links zegt tegen elke beknotting van ‘rechten’ te zullen strijden, is er in Sint-Niklaas een coalitie van links en liberaal rechts aan de macht die juist de ‘rechten’ van een deel van de bevolking nog meer aan banden wil leggen.

Hoe geloofwaardig kan men links noemen als zij de 'rechten van een deel van het eigen volk afpakt. En liberaal rechts, dat zich door liberaal links de les laat spellen en in de zak laat steken, en die De Wever maar lullen dat hij 'linkse cultuurbobo's beu is.

Maar wij pikken deze ‘discriminatie’ niet, en nog minde pikken wij de ongelofelijke laffe houding van de zogezegde nationalisten van de (N-VA) niet .

Tegen muilkorf-maatregelen moet men protesteren, tegen de de inperking van de vrije meningsuiting moet men protesteren.

Als de elite denkt dat ze er in dit land een soort Noord-Korea van moet maken ,dan zullen wij daar tegen protesteren en ons verzetten.

 

Daarom roepen wij de mensen uit de streek, en omgeving op, steun het N-SA in haar strijd voor een eerlijke en sociale maatschappij.

Afspraak vrijdag 28 november om 18 uur voor de trappen van het stadhuis van Sint-Niklaas.

 

Alle cultuurzalen moeten openstaan voor nationalisten, neen aan de discriminatie tegenover het eigen volk, weg met de Rood- Bruine liberale dictatuur van het politiek correcte sovjet denken.

------------------------------------------------------------------

 

 

Aan het College van burgemeester en schepenen

 

Stadhuis Grote Markt 1   9100 Sint-Niklaas

 

 

 

Geacht college ,

 

 

 

Naar aanleiding van het verbod aangaande het optreden van de Duitse volksmuzikant  Franck Rennicke   in het Museumtheater van Sint-Niklaas op 6 december 2014 richt ik me bij deze tot het schepencollege voor een aanvraag om een pamflettenactie te voeren voor de gemeenteraad van vrijdag 28 november in Sint-Niklaas.

 

 

 

Onze pamflettenactie voor democratie en vrije meningsuiting zal plaatsvinden voor de trappen van het stadhuis van 18.00 uur tot 19.30 uur door een 6 tal militanten van het Nieuw Solidaristisch Alternatief waarbij de raadsleden en bezoekers van de gemeenteraad een pamflet zal overhandigd worden en een spandoek zal worden getoond .

 

 

 

Op geen enkel ogenblik zal er gescandeerd worden of gebruik gemaakt worden van een geluidsinstallatie of megafoon , eveneens zal er geen belemmering zijn voor de bezoekers of raadsleden die het stadhuis willen betreden .

 

Ik wil hierbij benadrukken dat onze actie vreedzaam zal verlopen en op geen enkel ogenblik een gevaar zal betekenen voor de openbare orde of voor het ordelijk verloop van de gemeenteraad.

 

 

 

Met vriendelijke groeten ,

 

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter