Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Wednesday, 26 November 2014 10:10

Hoe ver reikt het politiek bewustzijn van Amerikaanse zwarten: het begint en stopt bij de plunder-fase

Written by 

 

 

Het grootste deel van de reacties op de Amerikaanse blog “Right Wing News” ging over het feit dat de plunderaars in Ferguson blijkbaar nooit werkschoenen of werkkledij stelen bij hun plundertochten.

Weet iemand van onze lezers daar een antwoord op ?

 

Misschien moeten we het vragen aan VRT- journalist Peter Verlinden - u weet wel, dat is die maf die beweerde slachtoffer te zijn geweest van een ‘racistische’ aanslag, dit door het feit dat zijn huis -enkele maanden terug -met graffiti werd versiert door de leuze ‘negers’ er op te kalken... met krijt.Ik denk dat hij wel weet hoe het met de zwarte medemens is gesteld, in zijn studententijd schreef Peter Verlinden daarover in het studentenblad ‘Veto’ een zeer intellectuele en progressieve bijdrage :dat Congolezen alleen maar goed waren in drie zaken eten ,drinken en seks. Niet moeilijk dat hij achteraf een ‘zwarte’ vrouw nam, met zoveel expertise ter zake, en met dergelijke ‘leuke’ vooruitzichten ook.

 

Of moeten we het aan onze ‘gekleurde’ politici gaan vragen, die weten toch altijd, en op alles ,een antwoord over de zegeningen van de multiculturele maatschappij te verzinnen. Dat het een vreedzame maatschappij is, een cultureel vergevorderde en superieure maatschappij is, een verdraagzame maatschappij is ,een geweldloze (terwijl onze gevangenissen nochtans propvol zitten met allochtone modelburgers) is.

En nog een vraagje aan onze lezers. Weet u waar ‘onze’ politici zich zullen verstoppen als het hier ooit uit de hand loopt.Wij vertellen het u graag: In hun konijnenpijpen in het parlement, weggestop als bange hazen.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter