Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Thursday, 27 November 2014 11:15

Alle praat, van de elite , ten spijt: dit land wordt een ontwikkelingsland

Written by 

 

 
 

 

Iedereen die eerlijk naar de situatie over energie-zekerheid, het hebben van een  degelijk wegennet, of een openbaar vervoer dat lijkt op iets dat de 21 eeuw kan doorstaan, die zal samen met ons vaststellen. Dit land wordt langzaam -maar zeker- een soort van derde wereldland.En om ons daar goed op aan te kunnen passen heeft de elite de samenstelling van de bevolking reeds vroeger verandert ( vooruitziend als onze politiekers zijn) aan die van een ontwikkelingsland.Een infrastructuur die de karaktertrekken van een ontwikkelingsland heeft, en een bevolking die reeds voor een groot deel uit ontwikkelingslanden afkomstig is. Dat past toch mooi samen. En om die mensen hier beter te kunnen laten inburgeren,  bestaat er toch niks verstandigers dan de leefomstandigheden van die mensen , in hun landen van herkomst, hier na te bootsen.Zo krijgt het gehele debacle toch nog iets moois , een multiculturele maatschappij waardig.Het licht dreigt al uit te gaan, de rest volgt.Maar we zijn wel gelukkig en tevreden, toch zeker de elite  is dat met een dergelijk ,mooi resultaat.

--------------------------------------------------------------------

Als er deze winter stroompannes dreigen, dan zal de regering verbieden om straat- en kerstverlichting aan te laten. Mogelijk zal ook wassen en strijken niet worden toegelaten tijdens crisismomenten.

Om het licht aan te houden, hebben energieminister Marie-Christine Marghem (MR) en economieminister Kris Peeters (CD&V) onlangs een sensibiliseringscampagne opgestart. Die moet iedereen aanzetten om minder energie te verbruiken tijdens de koudste dagen. Maar als het niet vrijwillig lukt, dan willen Marghem en Peeters voortaan ook een stok achter de deur hebben.

Bron: De Morgen

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter