Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Sunday, 07 December 2014 09:40

Liever Gouden Dageraad dan linkse onderkruipers die hun eigen volk verraden

Written by 
 

 

Opgedragen aan de kameraden die in de gevangenissen van Europa worden vastgehouden.

 

De partij Gouden Dageraad wordt door links (en door de burgerij) graag voorgesteld als een bende criminelen en vechtersbazen. En ook de pers (betaald door het grootkapitaal- en het liberaal politiek establishment in het geval van de VRT ) zing het linkse deuntje graag mee, zo contacteerde iemand van Terzake de woordvoeder van onze beweging (mij dus) in verband met onze contacten met Gouden Dageraad.

Of we niet beschaamt waren, om contact te onderhouden met dergelijke gewelddadige kerels was de vraag? Die hadden in Athene een paar ‘allochtone’ marktkramers lastig gevallen. Ook zaten de leiders van die partij in de gevangenis , verdacht van moord, zo wist de journalist mij te vertellen. Ongeïnformeerd als ik ben, viel ik bijna op mijn gat van het verschot. Dat deze laatste beschuldiging geen enkele grond van waarheid bevat, dat deed blijkbaar niet ter zake. En dat twee militanten van G.D door gangsters van de staat (of van links-wat op hetzelfde neerkomt) koelbloedig werden neergeknald, dat moet alleen maar in onze dromen zijn gebeurt, daar geen woord over, nog over het feit dat men in deze zaak amper onderzoekt voert. Laat staan dat men daar mensen voor in hechtenis heeft genomen.

Maar op onze vraag of Verhofstadt en Bart Somers- en vele andere, Belgische democraten, die op het Maidan plein een staatsgreep gingen aanvuren - niet meer beschaamt moesten zijn (dan wij over onze contacten met  G.D) -over hun contacten met de Oekraïense Pravy Sector ( rechtse sector).Nationalisten die niet alleen door Rusland en Putin als neonazi’s worden omschreven, maar verder ook door en deel van de westerse en Amerikaanse pers als zodanig worden gekapitteld, bleef het stil aan de lijn. Nochtans worden ‘democraten’ als Somers en consoorten steevast op de VRT   uitgenodigd om daar hun onzin te komen uitkramen , warm gekoesterd door het journaille van dienst. En natuurlijk worden die  nooit ondervraagd of ze niet beschaamt zijn over hun contacten met neonazi’s, want blijkbaar heb je goede en kwade neonazi’s, waar zij die de Europese belangen dienen dan de goede zijn.

Toen ik de journalist vroeg of hij dan geen schaamte voelde , schaamte over het feit dat hij de voorzitter van een partij (Peter Mertens van de PVDA) in zijn programma liet optreden, leek de man perplex , wat had die dan fout gedaan, zo vroeg de jongen aan mij. Maar als je concentratiekampen ,uithongering , en publieke terechtstellingen van ‘politieke’ gevangenen niet als ‘fout’ ziet , dan is er natuurlijk niks aan de hand, nochtans is dat wat een ‘marxistische’ partij doet als ze aan de macht is, en de steun die de PVDA aan Noord-Korea jaren aan een stuk heeft gegeven ( en nog steeds doet, maar nu zonder het aan de grote klok te hangen). Is dat niet verwerpelijker dan contact te onderhouden met leden en medewerkers van Gouden Dageraad?

Ze zijn bij de VRT zodanig zelf gaan geloven ( mede door het gekrijs op linkse blogs, zoals die van het AFF- dat nationalisten zoals wij toch maar een stelletje hersenloze sujetten zijn, mensen die men gemakkelijk onder de tafel praat, zo dat het journaille niet meer de moeite doen om na te denken en alleen clichés gebruikt tegen ons ,en tegenover ons.

Want is het niet overduidelijk dat het geweld in Griekenland, en ook in ons land, van links komt, waarbij ik links situeer bij de verwende bende ‘jongeren’ uit de hogere middenklasse, aangevuld door de door hun ouders ingevoerde allochtone beroepsdoppers en professionele lanterfanters. Een mooie bende samen, de huilebalken van links ,die het snot uit de neus komt wanneer ze 200 euro inschrijvingsgeld aan de unief per jaar meer moeten betalen, maar vlotjes 250 euro voor een dag drug en zuip decadentie op festivals betalen. Dit ter ondersteuning van enkele kapitalistische concert-organistoren, progressief dat die linkse bleiters zijn, ongemeen cool zijn die gasten.( om het woord hersenloos niet te gebruiken)

En het kan nog decadenter , in Griekland heeft het links gepeupel gisteren een paar auto’s in brand gestoken ,en hebben ze winkels vernield (weeral). Dat noemen ze zelf graag een antifascistische actie.( het kind moet een naam hebben) en vermits ze altijd bij dezelfde zever uitkomen, is het doel vlug gesteld ( en krijgen ze er de steun van het establishment voor).

En wat was gisteren de aanleiding voor het links geweld : ze wilden bereiken dat een gangster ( weliswaar een linkse gangster ) vrij zou komen, dit na een reeks bankovervallen  in 2013 waarvoor de man 16 jaar cel kreeg. En u mag 2 keer raden waarom ze hem vrij willen hebben, omdat die smeerlap terug naar school zou kunnen gaan, dat was de uitleg. Je moet er toch maar opkomen, een normaal mens zou er nooit in slagen dergelijke nonsens uit zijn duim te zuigen, die linkse gasten hebben daar echter geen probleem mee, die doen altijd wel ergens inspiratie op, ook al moeten ze die inspiratie halen uit- bijvoorbeeld, lijmsnuiven, want nuchter kan je dergelijke dingen toch nooit bedenken.

Maar het moet gezegd, links heeft een traditie als het er op aankomt om gangsters vrij te pleiten. Er zijn vele voorbeeld van revolutionaire gangsters die bankovervallen pleegden, Fidel, Che, en om de klapper niet te vergeten, kameraad Dzoegasjvili ( Stalin ). Die laatste pikte zoveel geld van banken ( en van de boeren die er geld binnenbrachten) dat zijn bazen Lenin en Trotski er een lustig leventje in Zwitserland op na konden houden.Dat terwijl de bestolen boeren crepeerden van de honger.

Dus het is een traditie bij links om dieven en gangsters vrij te proberen krijgen, spijtig dat men daar nooit iets over leest op de blog van het AFF. Zou die mens die daar schrijft aan hersenverkalking lijden? Want zijn verontwaardiging heeft een ziekelijk eenrichtingsverkeer. Is daar geen behandeling voor, eventueel terugbetaald door de ziekenkas? Of moeten we een collecte houden om hem te helpen.

The bottom line is : waarom zouden wij ons moeten verantwoorden voor het hebben van contacten met mensen van Gouden Dageraad, of met andere nationalisten? Zeker wanneer links internationale contacten onderhoud met de grootste vuiligheid die er aan links kant te vinden is. Anarchisten die moorden en branden ,om nog maar die te noemen.

De nationalisten van G.D zijn mensen die voor hun ideaal vechten ,dit onder moeilijke omstandigheden (zoals alle nationalisten dat vandaag moeten doen )Belaagd en bespot door een soort links, dat hand en spandiensten levert aan de burgerij, door een soort links dat dieven en moordenaars als helden vereerd, een soort links dat het eigen volk onder de knoet van kapitaal en vreemdelingen wil.Dan gaan wij liever om met mensen die aan de kant van hun volk staan, en wat anderen daar ook over mogen zeggen, dat laat ons Siberisch.Wij laten ons niet zeggen  met wie we mogen omgaan. Het mag dan al zo zijn dat de grote massa zich laat conditioneren over wat ze zeggen en wat ze doen.Maar er lopen nog vrije mensen rond in dit land( spijtig genoeg steeds minder) en daar horen wij bij, daar zijn we trots op.

En kameraad, man of vrouw, waar sta jij, toch niet tussen de huilebalken van het parlementair nationalisme?

------------------------------------------------------------

 Een steundemonstratie voor een student die een bank overvallen had, is uit de hand gelopen.

 

Rond de 200 gemaskerde relschoppers hebben dinsdagavond verschillende auto’s in brand gestoken in het centrum van Athene. De politie schoot traangas af om ze uit elkaar te drijven. De rellen begonnen na een demonstratie van rond de 5.000 linkse activisten, aldus ooggetuigen. Ze protesteerden tegen de weigering van Justitie om een activist een proefverlof te gunnen opdat hij zijn studies zou kunnen verderzetten. De 20-jarige Nikos Romanos was na een bankoverval in 2013 tot 16 jaar gevangenis veroordeeld. Hij is begin november een hongerstaking begonnen.

Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter