Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Saturday, 06 December 2014 10:56

Jong Groen wil voedselpakketten voor vluchtelingen inzamelen: eigen volk kan verekken

Written by 

Frank Rennicke vanavond in Sint-Niklaas

Naar aanleiding van het optreden van de zanger Frank Rennicke in Sint-Niklaas heeft het linkse en ‘verdraagzame’ volkje een protestactie opgezet. Wat er verdraagzaam is aan het protesteren tegen een optreden van een zanger, vraagt u? Om daarop te kunnen antwoorden moet u linkse kwantumfilosofie en de bijbehorende redeneringen onder de knie hebben. Goed zot zijn kan ook helpen. En dat het intellectuelen zijn, die linkse broeders in het Waasland, dat kan men zien aan de actie van plaatselijk Jong-Groen. Ze hebben met hun aanstaande actie vandaag, het grote lot gewonnen, moeten ze daar denken bij Jong-Groen. En ik moet toegeven (vandaag, 6 december, is de dag van de goede en paternalistische Sint): het is goed gevonden om juist vandaag op bedeltocht te gaan. Voor wat neo-dinges (neonazi’s in dit geval) al niet kunnen dienen, ook als verschoningsgrond voor een bedeltocht. Te hopen valt dat het geld niet in de ‘groene’ kas verdwijnt, politieke partijen kennende. Wat Groen Infantiel zal doen als protest tegen het optreden van Rennicke vanavond ... geld voor voedselpakketen ophalen - en u raadt nooit voor wie die zijn … voor vluchtelingen.

Crowd-funding, zo  heet  het spel. Dat is een methode van geld ophalen die op socialisme lijkt ,maar in feite een solidaristisch-corporatistisch volkskapitalisme inhoudt. Dat die rode en groenen nu al ‘fascistische’ methoden overnemen bij gebrek aan eigen ideeën - straf, zeg ik. De redenering achter hun actie is dat de bevolking het best kan protesteren tegen andersdenkenden door een collecte (crowd-funding) te doen bij mede-gelovigen, bij hen die geloven dat je anderen mensen hun vrije mening mag ontnemen. Met een deel van de massa die antidemocratisch is en denkt dus. Het is mij een raadsel hoe je aan brave ‘progressieve ‘mensen op straat uitlegt dat de hulpbehoevenden van het eigen volk (of allochtonen die hier legaal verblijven) de pot op kunnen en men voedsel voor ‘illegalen’ schooit. Dat progressieve volkje moet toch een serieuze slag van de molen hebben gekregen.

Zoiets verdedigen kunnen alleen mongolen van het type Groen Infantiel en Rood Debiel. En het strafste (of het gekste) van de zaak is dat die kleuters hun actie dan nog als een ‘overwinning’ op het fascisme en op extreemrechts  voorstellen ... Een overwinning op het fascisme, kunt u zich dat voorstellen? Een overwinning op een spook past natuurlijk wel op Sint-Niklaas-dag,  maar hoe ga je dat uitleggen op een ‘gewone ’dag? Te gek voor woorden. En het wordt nog plezanter: de rode en groene infantielen zullen telkens er een manifestatie plaatsvindt van een organisatie die hun niet aanstaat een collecte of inzamelactie organiseren. Dat ideetje hebben ze gepikt bij de Duitsers, zeggen ze. Bij de rode moffen, de goeie dus, niet het soort Duitser dat in Sint-Niklaas komt zingen over zijn land, dat spreekt voor zich.

En dat, beste mensen, vind ik, op zich nu eens een fijne zaak. In de toekomst kunnen we misschien afspreken met die gasten. Zij organiseren - als patertjes en nonnen - hun collecte (pater Versteylen zal gelukkig zijn, back to the roots) en wij organiseren ons verder door het houden van meetings, vorming en - niet te vergeten - zang.

En hiermee helpen we ook de Rode en Groene ‘democraten’ om een programmapunt van het N-SA te helpen realiseren. Wij zijn altijd al van mening geweest dat zij die ‘illegalen’ of andere ‘vreemdelingen’ in ons land ongestraft willen laten verblijven daar zelf ‘financieel’ voor opdraaien. En dat - in afwachting van een definitieve oplossing (in het geval van illegalen: gevangenzetting en uitwijzing) - andere mensen geen financiële lasten moeten dragen van het beleid van de multiculturelen. We zouden daar zelfs een referendum over willen houden en ondertussen op de belastingbrief een vak bijvoegen waar men verklaart te willen (of juist niet) te betalen voor illegalen en asielzoekers.

Het resultaat zal zijn dat de multiculturelen elke dag een crowd-funding zullen mogen organiseren als ze willen (en dat zal nodig zijn), want ik zie geen massale aanhang die op zijn belastingbrief het betreffende vak positief zal willen invullen. En wij kunnen die gasten het systeem van "de gebruiker betaalt" helpen organiseren, en wel door veel manifestaties op te zetten. De gebruiker is in dit geval dan de vreemdelingenverzamelaar die zijn eigen hobby financiert. Ik vind het alvast fantastisch. Op de blog van het AFF en Blokbuster denken ze dat mensen zoals wij kwaad zullen zijn met dat soort inzamelacties, maar neen, jongens, wij vinden het dolletjes! Het voordeel is ook dat die linkse bieten de eigenaren van onze zalen niet meer onder druk zetten om ons buiten te houden (dat zijn op zich al maffia-achtige praktijken) want dat zal leidden tot verlies van inkomsten uit hun collectes . Een win-win situatie voor iedereen dus. Wij houden ons bezig met politiek, zij gaan schooien (ze zijn dat toch gewoon). Een mooie taakverdeling!

Dan kunnen wij rustig genieten van ‘cultuur’ of een lezing of whatever, terwijl dat tuig van links op bedeltocht gaat.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter