Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Sunday24 September 2017

Monday, 08 December 2014 07:44

Deze avond ! Rondetafel met Gouden Dageraad in Antwerpen: Crisis van Athene tot Brussel?

Written by 
Gouden Dageraad nu zaterdag Gouden Dageraad nu zaterdag

Crisis en besparingen, nu ook in België? Of was dit een aangekondigde chroniek, zoals in Griekenland?

Nu zaterdag komt Gouden Dageraad haar visie op de Griekse én onze toekomst uitleggen tijdens een rondetafel in Antwerpen. Dit is geen lange toespraak, maar een interactieve ontmoeting waar iedereen alles zal kunnen vragen. Dit natuurlijk met een bijzondere focus op de sociaaleconomische omwenteling die ons land in de greep houdt, iets waarbij de afgevaardigden van Gouden Dageraad waardevolle inzichten kunnen delen.

De aanwezige afgevaardigden zijn Andreas Giallourides (Elam) en Alexandros Lyris (Gouden Dageraad). Zij werken voltijds voor de partij en zijn in staat alle vragen diepgaand te beantwoorden. Een unieke kans! Ook zal Eddy Hermy een begeleidende sociaaleconomische omkadering geven betreffende de Belgische situatie.

En om het nog maar eens te benadrukken: N-SA is absoluut niet sectarisch, bij ons is iedereen welkom, zelfs tegenstanders. Dit omdat wij niks te verbergen hebben en wij een open debat willen én kunnen aangaan met iedereen. Bij ons tellen argumenten, niet sentimenten. En wij laten ons daarbij niet in de hoek duwen, daar waar de burgerij en links ons graag willen hebben, namelijk dat we in het verborgene wegkruipen. Wij en mensen zoals wij moeten zich absoluut nergens voor schamen, wij staan voor vrije meningsuiting en voor een legitiem politiek doel, daar willen we voor vechten. Door uw aanwezigheid versterkt u die vrijheid, ongeacht welke partij of beweging u aanhangt.

 

Nu al een goede vraag? Sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan zullen wij die sowieso stellen!

 

Locatie: Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen

Datum: Zaterdag 13/12/14

Tijdstip: 20u

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter