Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 September 2017

Thursday, 25 December 2014 11:39

In een multiculturele liberale democratie is vrede een illusie

Written by 
 

 

Wat is minder erg dan iemand een fijne Kerstmis of een zalig Kerstfeest wensen, zoals wij hier in het Westen plegen te doen? Denk daar maar eens even over na. Ik zou denken dat het níet wensen van een fijne Kerst in ieder geval erger is. Dat is namelijk onbeleefd.

Daar denken radicale moslims anders over. Zij zeggen, dat moslims nooit, maar dan ook helemaal nooit -anderen een fijne Kerst mogen wensen. “Zelfs niet mochten er ooit aliens komen die dat wél doen. Want het betekent verraad aan het eigen geloof, de islam.

Deze heren leggen ook nog uit waarom het wensen van een fijne Kerst erger is dan deze dingen: het hebben van buitenhuwelijkse seks, het drinken van alcohol en… jawel, zelfs het vermoorden van iemand. Knettergek.

Radicale moslims zeggen dit allemaal op verschillende You Tube filmpjes, moet ons dat eigenlijk verbazen met de toenemende radicalisering van moslims, en met de laffe houding die wij tegenover hen aannemen? Onze verdraagzaamheid leidt ons regelrecht naar de ondergang en de verknechting.

Toch wensen wij onze lezers een zalig en vredevol kerstfeest , al is dat van die 'vrede' een illusie die men het best zo vlug mogelijk van zich afwerpt, voor het te laat is.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter