Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 28 January 2015 15:02

Abou Jahjah vraagt steun politie om autochtone bevolking te pesten, weeral.

Written by 

               

 

Het Libanese troetelkind van de burgerij- en van sommige snertkranten, Abou Jahjah ,heeft gevraagd aan de politie van Antwerpen- om vooral het racisme en de islamhaat op te sporen en te bestraffen in ons land. Hij zal gedacht hebben dat de politie toch niks beters te doen heeft, omdat de para’s nu de boel bewaken. Omdat de islam een vredelievende affaire is ,zegt het punthoofd, en geen enkel gevaar voor de veiligheid betekend, mag er geen kwaad woord over worden gezegd. Waar is de tijd dat die Libanees samenhokte met de atheïsten van de PVDA, toen heeft dat manneke nooit  godsdienst verdedigd, of het zou zijn marxistisch geloof moeten zijn, maar dat was zonder Allah en Mohammed. Nu hij van geen hout pijlen meer kan maken -is mijnheer schijnbaar terug praktiserend moslim geworden, geprezen zijn de zaligen van geest( en de simpele van begrip), zij zullen de lotto winnen, of een politiek mandaat, wat op hetzelfde neerkomt. Een mens moet toch ergens een inkomen genereren. En de Trotskist van het AFF steunt zijn maatje, ( ze kennen elkaar van vroeger, toen Jahjah in opdracht van links ,van tijd tot tijd op de politie liet timmeren) in deze zijn zoektocht naar een aanhang en een inkomen, allebei waren ze toen zo atheïstisch als de pest,-nu ook nog, maar er is geld mee te verdienen, dus Allah vooruit ,daarom hebben ze zich blijkbaar recent omgeschoold tot moslimconsulenten. Het is eens wat anders dan tupperware verkopen.

Zoals te zien is ,op bovenstaande foto, zijn die vredelievende moslimgasten van de jihad ( in België bestaande uit de gewapende tak van het OCMW) dikke maatjes met de politie. Die gasten zullen dan ook nooit een agent iets in de weg leggen, daarom kunnen –volgens Jahjah- die brave agenten zich beter storten op de vervolging van het eigen autochtone volk, dat het zich veroorloofd- de mond te roeren over die vreselijke toestanden in ons land met die moslims. Jahjah leeft nog in de jaren  stillekes ,jaren  waarin de bange blanke man/ vrouw zich stil in een hoek liet drummen door de elite. Elite die het eigen volk de mond snoerde om zo haar ingevoerde beschermelingen van dienst te kunnen zijn, die arme allochtone schapen werden dan ook altijd maar weer gediscrimineerd en gepest. Maar de tijden ,broeder Jahjah ,die zijn toch een beetje verandert, sinds jij weer je schup mocht afkuisen in je thuisland, en jij je hier weer bent komen moeien met onze zaken. Ze zaten daar blijkbaar niet op je te wachten in Libanon, wij ook niet trouwens. De tijd dat je de politie en de gestapo van het anti- gelijkheidscentrum, zo maar kon opvorderen ,dit om onze bevolking te koeioneren ,die tijden zijn voorlopig even on hold gezet door de elite, nu die het zelf in hun broek doen, en de bevolking willen afhouden van steun aan zo iets als PEGIDA. Daarom mocht jij zondag betogen en de eigen bevolking niet, zo erg wordt jij dus gediscrimineerd, sukkel. Positief gediscrimineerd als pamper- allochtoon van dienst.

Maar ik denk niet ,Jahjah ,dat de politie deze keer graag op je verzoek, tot vervolging van het eigen volk zal willen ingaan,niet op dit ogenblik, ze durven zelfs geen kinderen de straat te helpen oversteken aan scholen. En ik denk ook niet dat politiemensen zo dom zijn dat ze niet inzien van waar –en van wie-het gevaar komt.

Dat gevaar komt niet van extreemrechts, niet van nationalisten, niet van PEGIDA , het gevaar komt van de immigratiepolitiek die in elkaar is gestoken door de elite en de beroepspolitici. En nu de elite het failliet van deze multiculturele soep ruimschoots heeft aangetoond- dit door de militarisering van onze samenleving te organiseren – en daarmee hun onmacht om de zaak in de hand te houden heeft aangetoond, kan jij het schudden met je haatoproepen tegen ons volk en tegen nationalisten. En als de elite toch de oproepen van klungels zoals jij wil blijven volgen, dan zal ze daar- vroeg of laat -de gevolgen van dragen. Dat is waar ik in geloof, en daar heb ik geen God voor nodig ,omdat ik geloof in de kracht van het nationalisme. En mocht jij even hard geloven in Allah, of in het Arabisch nationalisme, ga dan terug vanwaar je vandaan komt, ga daar strijden, wij lossen wel onze eigen zaakjes op. Doe jij dat in je eigen land. Dat zou een echte man doen.

-----------------------------------------------

Moslims worden sinds de aanslagen op Charlie Hebdo geviseerd’, zegt de oprichter van Movement X, Dyab Abou jahjah. De organisatie, die voor radicale gelijkwaardigheid pleit, heeft intussen een aangetekende brief én een mail naar de Antwerpse politie gestuurd.

In de brief schrijft Movement X dat de politie na de aanslag op Charlie Hebdo geloofd werd voor haar ‘bijzondere, soms buitenproportionele aanpak, inclusief huisbezoeken.’

 

‘In de nasleep van diezelfde aanslagen ontstond echter eveneens een hele golf van geweld (in woord en daad) jegens moslims. Movement X verzamelde steekproefgewijs een aantal islamofobe reacties op sociale media, bundelde deze en bezorgde ze aan de politie’, schrijft de beweging.

Bron: De Standaard

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter