Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Saturday, 07 February 2015 15:55

Het Joods Belang van Moshe Dewinter is tegen onafhankelijke Palestijnse staat, wiens geld men krijgt ,wiens taal men kwijlt

Written by 
 

 

Voor zij die zich op sleeptouw willen laten nemen door een door het Vlaams Belang gestuurde nep PEGIDA, hier enkel bedenkingen. Het doel van deze organisatie zal niet het strijden tegen radicale geloofsovertuigingen in het algemeen zijn, noch de strijd tegen immigratie. Want waar verschilt radicaal zionisme ( wat een vorm van judaïsme is )  van radicaal jihadisme ( wat een islamitische uitingsvorm is) ? In hun moordzucht  , in het aanrichten van bloedbaden, in het veroveren van land. Neen want dat doen beide groepen met evenveel bloedzucht en haat. Beide godsdiensten zijn veroveringsgodsdiensten, beide godsdiensten zijn hier in ons land verspreid door de kanker van immigratie. Waarom sluit een nationalist(Dewinter) zich aan bij één van deze vreemde bevolkingsgroepen, en verdedigd hier, in ons land de belangen van deze groep. Waarom werk een nationalist mee aan het overbrengen van een buitenlandse strijd (Zionisme contra Islamisme) naar ons grondgebied. Wil die kerel een burgeroorlog in ons land, en wie betaald hem daar dan voor.

Wat heeft de onafhankelijkheid van Palestina te maken met anti-islamisme, tenzij je hier in ons land de belangen waarneemt van het internationaal zionisme natuurlijk. Dan is alles de schuld van de islam. Sedert wanneer is het streven naar de onafhankelijkheid van Palestina ingegeven door islamisme, was dat niet een seculiere strijd , het gevolg van de bezetting van dat land door een imperialistische veroveringsideologie ,die het zionisme is. Als Dewinter en het Vlaams Belang het niet erg vinden, dat vreemdelingen een grondgebied inpalmen van een ander volk, zoals dat in Israël het geval is, waarom dan zo melken over de Belgische staat ,die ons Vlamingen onderdrukt. Want  het VB vindt het blijkbaar normaal dat Joden ,Palestijnse burgers onder de knoet houdt, ja zelfs uitmoord.   En waarom dan tegen immigratie zijn ( is die partij wel tegen immigratie-buiten immigranten met een islam-achtergrond vraag ik mij af ) de joden in Israël zijn toch bijna allemaal immigranten. En zoals België ons opgedrongen werd door de grootmachten ,zo is de bezetting van Palestina (waaruit later Israël is voortgekomen) toch ook het resultaat van de grootmacht Engeland-die tussen haakjes hun joden liefst kwijt wilde, en anderzijds de goodwill van de bankiersfamilie Rothschild wilden afkopen( die zionisten waren en joodse paupers uit Engeland weg wilden) en om zo ook makkelijker de oorlogskredieten tijdens wereldoorlog I van hen los te krijgen. Wat Churchill over de joden heeft gezegd ,en waarom hij hen naar het Brits Palestijnse mandaatgebied wou verkassen, dat ga ik hier niet herhalen, dat is vandaag, mede dank zij het VB strafbaar.

Ik vind de islamisering van ons land ook erg, ik blijf daar tegen strijden, maar ik verbind dat met de strijd tegen immigratie. Dat is logischer dan het te verbinden met de strijd voor joodse belangen, daar heb ik geen bal mee te maken. Voor mij zijn deze ( islamieten en joden ) bevolkingsgroepen een vreemd lichaam in onze gemeenschap, ze zorgen voor spanningen in ons land ,die we zonder massale immigratie nooit zouden hebben gekend. Het verdeelt onze eigen gemeenschap niet alleen over de breuklijn inzake sociale zaken , maar ook over zaken zoals immigratie. Dat het VB nu ook  optreed als een soort heruitgave van Hallo, Hallo,( omdat de strijd tegen de islam een antifascistische strijd zou zijn- volgens de strategen van die partij dan toch) je weet wel, dat zijn die kwibussen uit dat feuilleton over wereldoorlog II , weerstanders die tegen het nazisme vochten ,klunzig als de pest maar lachen geblazen, Dewinter speelt daarbij de rol van René de cafébaas, de Beest kan zo omgevormd worden tot het nieuwe hoofdkwartier van het Antwerpse verzet ,dat is op zich al erg genoeg voor woorden. Het VB als parodie van zichzelf

Maar dat ze proberen om mensen ,op een vuile manier ( Dewinter is daar in geschoold) mee te slepen in een Zionistische kruistocht, daar wil ik mij tot de tand tegen verzetten. En ik hoop dat anderen ook deze mening aanhangen.Daarom, eis een onafhankelijk comite -dat de acties gelijkaardig aan PEGIDA coördineert en waar verschillende strekkingen en individuen in zijn vertegenwoordigd die willen vechten tegen immigratie en islamterrorisme.

 

En ,als men met joodse vlaggen wil zwaaien, tijdens betogingen tegen islamisme , ruk ze dan uit die gekken hun handen.Geen Islamvlag, geen Jodenvlag, maar onze nationale vlag ,alleen  daarvoor willen we strijden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 Tussenkomst Filip Dewinter in de Kamer n.a.v. het ‘Voorstel van resolutie met het oog op de erkenning van de Palestijnse Staat door België’: “Agenda achter onafhankelijke Palestijnse staat is Israël van de kaart vegen.”

gepubliceerd op 05 februari 2015 om 19:20

Mijnheer de Voorzitter,
Mijnheer de Minister,
Collega’s,

Wij bespreken hier vandaag een voorstel van resolutie betreffende, en ik citeer, want de juiste terminologie is belangrijk: “met het oog op de erkenning van de Palestijnse staat door België”. Einde citaat.

Het Vlaams Belang zal zich voor wat deze resolutie betreft onthouden. We onthouden ons omdat de resolutie wazig en onduidelijk is maar vooral omdat de resolutie naïef en wereldvreemd is.

Mijnheer de Voorzitter,
Mijnheer de Minister,
Collega’s,

Wij onthouden ons zeker níet omdat wij van mening zijn dat deze kwestie in het Midden-Oosten ons niet aanbelangt. Want het tegendeel is natuurlijk waar, al is het maar omdat de islamitische jihad in Europa dermate wortel schiet dat Joden massaal Europa verlaten en naar Israël trekken in de hoop daar veiliger te zijn dan hier.

Het zijn inderdaad niet de pro-Palestijnse betogingen die zware politiebeveiliging nodig hebben, maar wel de samenkomsten van Joden. Het zijn niet de moskeeën, de Koranscholen en de Arabische vzw-lokalen die voortdurend bedreigd worden, maar wel de synagogen, Joodse scholen en andere Joodse instellingen. Vandaag wordt met andere woorden meer dan ooit aangetoond waarom het Joodse volk een veilige, verdedigbare eigen staat nodig heeft. Anno 2014 horen wij in Europese straten roepen: “Hamas, Hamas, Joden aan het gas”. Wees toch niet naïef: islamitische Jodenhaat wordt niet geprovoceerd door Israël, Israëlhaat komt voort uit islamitische Jodenhaat.

Het is paradoxaal dat de Europese Joden, op de vlucht voor de jihad, in groten getale naar Israël trekken, een staat die al bijna 100 jaar in zijn bestaan wordt bedreigd door diezelfde islamitische jihad, waarvan de Palestijnen de demografische speerpunt zijn.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter