Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Thursday, 12 February 2015 10:42

Wat is het verschil tussen een democratie en een militaire dictatuur,geen zo blijkt

Written by 


 
De multicul ,bewaking of onderdruking ?

 

 

Wat het verschil is, tussen een liberale democratie – geleid door burgerlijke Vlaams nationalisten in coalitie met extremistische Belgicisten, en een door militairen bestuurd land als Thailand? Dit kon ik met eigen ogen zien, de voorbije weken

Om te beginnen, dat men ons land een democratie noemt , en het regime in Thailand een dictatuur. Of er echter een echt verschil is ,dat weet ik nog niet zo goed, ook in ons land worden andersdenkenden vervolgd. De geelhemden in Thailand ( pro regeringsbeweging), die mogen er alles zeggen en doen, de roodhemden ( niet verwarren met salonsocialisten van bij ons, maar met de oppositie in het algemeen) die moeten hun bek houden. Bij ons is het niet anders, vreemdelingen mogen betogen,( dat die ook toevallige geel uitslaan is toeval ) het eigen volk moet thuis blijven (wij nationalisten spelen dus de rol van roodhemden de gelen spelen de rol van geelhemden) wat is dat grappig zeg.

Zou het verschil dan kunnen liggen, in het feit -dat in een democratie, soldaten de wacht houden bij de woonplaatsen van minderheden- zoals van Joden bij ons, en soldaten onze politici moeten bewaken, omdat die bang zijn van een deel- van wat zij hun eigen volk ( ingevoerde moslims) noemen.

Het zou kunnen, want in een (echte) militaire dictatuur, zoals in Thailand, daar zie je dus geen enkele militair in het straatbeeld, ik ben zelf bewust op zoektocht gegaan naar een exemplaar,om toch maar een para te vinden, of een ander soort militair , zeker nu ik lees ,dat men bij ons militairen in een ander uniform wil stoppen, dit om toch maar de indruk te wekken dat we niet in een militaire bezettingszone leven in België , maar in een vredevolle democratie.

Zouden die Thaise soldaten ook vermomd rondlopen in de straten? Maar waar zijn dan hun wapens, ik heb ze niet gezien. Hier zie je allen maar politie op straat, en dan moet je er nog met een vergrootglas naar zoeken, tenzij het om verkeerspolitie gaat.

Zou men hier geen terrorisme kennen (zeker wel), of bestaat hier niet de noodzaak ( door een gebrek aan dergelijke lieden in dit land) om Joodse bezittingen door militairen te laten bewaken, een noodzaak die Vlaams nationalisten in België duidelijk wel als prioriteit stellen. Niet het eigen volk wordt in ons land bewaakt en beschermt, wel het uitverkoren volk. Eigenlijk normaal ,als je het nuchter bekijkt, waarom zou dat volk anders uitverkoren zijn ,als het toch geen privileges opbrengt.

Nochtans heerst hier in Thailand een betogingsverbod( alleen voor de roodhemden eigenlijk  ) toch voelt de elite hier in Thailand niet de nood om betogingsverboden door het opwarmen van graden van onveiligheid, door militairen aan banden te laten leggen.

Dat is bij een democratie ,als die bij ons in België, dan wel even anders, daar moet de aanwezigheid van soldaten er voor zorgen, dat de eigen bevolking niet op straat kan komen, om tegen terrorisme te betogen-zie de betogingsverboden tegen alle soorten van PEGIDA (isme).

Eigenlijk toch een rare toestand die liberale democratie bij ons, de elite stuurt het leger op straat , om tegen terrorisme te vechten, maar verbied het volk om tegen terrorisme te betogen. Dan is een militaire dictatuur toch iets logischer, en ze hebben er geen soldaten, op straat -voor nodig.  Bij ons wel.

 

Ps. Voor zij die mochten concluderen, dat ik voorstander van de militaire dictatuur ben in Thailand, dat ben ik niet. Ik erken de sociale nood van de bevolking, en hun recht daartegen te ageren en protesteren. Ik wil enkel de hypocrisie van onze democraten aantonen. Want de militarisering van onze samenleving, die is niet louter gericht tegen terrorisme ,zoals men graag ( trouwens wat zouden militairen ,die statisch opereren- wel tegen terrorisme kunnen uitrichten)  beweert . Maar ook, om ons allemaal kalm en braaf te houden, net als de Koningen en prinsen dat in Thailand doen. En geheel toevallig, ons land wordt ook -nog steeds- door een koning en prinsen in stand gehouden. En de grap daarbij is, bij ons zijn het de republikeinen die deze traditie in eer houden, in Thailand doen de geelhemden (ook toevallig, de kleuren van de N-VA ) dat. Het lijkt eigenlijk allemaal een beetje op smurfenland, België en Thailand. De gele en de rode smurfen, daarbovenop Islam en Jodensmurfen. En helemaal onderaan, de werk-smurfen ,die alles mogen betalen, wij dus.

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter