Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Friday, 20 February 2015 14:33

Moslims krijgen steun vanuit koningshuis, zo wordt de multicul ons opgedrongen

Written by 

 

 
 
Laurent praat met de doden: zouden dat de door IS onthoofden zijn?

 

Als iemand zich nog zou afvragen, waarom een nationalist in dit land ook een republikein moet zijn, onderstaand bericht over een lid van het koningshuis geeft het antwoord.

Koning en prinsen zijn geliefd bij moslims , dat weten onze Van Saksen Coburgs natuurlijk ook, samen met de Christen-staatspartij , de CVP- heeft ons koningshuis destijds dan ook de sluizen van immigratie wijd opengezet voor moslims. Als snel werden duizenden moslims het land ingevoerd-op vraag van de oliesjeiks ( die hun eigen onderdanen niet de welvaart wilden geven waar ze recht op hadden, van de miljarden die ze verdienden ,en nog steeds verdienen met olie die behoort aan het volk). Maar integendeel hun onderdanen  liever verkasten naar het westen ,om zo sociale onrust in hun landen te vermijden –en op die manier hun eigen macht te kunnen bestendigen. Maar ook op verzoek van onze kapitalisten, die de lonen laag wilden houden in België ,dit door een overvloed aan arbeidskrachten te creëren in ons land. Daar zijn ze wonderwel in geslaagd. Er zijn nu meer dan 600.000 werklozen in het land (en dat zullen er in de toekomst nog meer worden). Die werklozen worden nu tegen de muur gezet door de elite, operatie geslaagd voor het kapitaal. Allah zij geprezen, zullen ze in Laken bidden( volgens de Prins kunnen zijn prinsenkinderen dat reeds in het Arabisch , de enige taal waarin de koran echt kan gelezen worden).

Hun matje naar het Oosten gericht, de huik naar de wind (winst) geplaatst.

Maar de sjeiks wilden hun volk niet met lege handen naar Europa laten vertrekken, onze vorst en hun politieke geniën moesten beloven dat de onderdanen van de oliebaronnen vroom bleven.Daarom staan er vandaag zoveel moskeeën in ons land, dat is de erfenis van het omgekeerde kolonialisme van de van Saksen Coburgs .

De islamisering van het westen is niet een toevallige gebeurtenis, ze is niet een natuurramp die ons treft. Het is een regelrecht complot van het grootkapitaal en hun koning en prinsenhuizen die ons dat op de hals hebben gehaald. Het is georganiseerd, zoals ook het terrorisme is ingevoerd en mede georganiseerd door de elite. Want wie heeft IS ,en de rest van die bende moordenaars in het leven geroepen, de internationale elite van het geld toch. Zij moesten de vrijheid in Syrië en Libië toch helpen organiseren, in dienst van het imperialisme , is iedereen dat al vergeten!   

Wedden dat de kinderen van Laurent ( en wie weet ook van de koning zelf) al veel beter Arabisch spreken dan zij ooit Vlaams zullen spreken. Zijn wij Vlamingen niet altijd de domme boertjes geweest in de ogen  van de elite en hun koningshuis.

Dat zij Arabisch leren en de koran bestuderen, dat ligt toch gewoon in de lijn van wat dat soort mensen altijd heeft gedaan. Het eigen volk verraden en verkopen, met de hulp van buitenlanders aan buitenlanders

Dat zal allemaal blijven duren ,tot wij reageren, en niet zoals burgerlijke nationalisten dat doen , door op de knieën te kruipen voor vorst en (Belgisch) vaderland. A la maniere de  la N-VA.

Eigenlijk verschilt links hier in niks van burgerlijk rechts, beide politieke fracties ondersteunen de ambities van het koningshuis (en dus van het grootkapitaal). Dit inzake het organiseren van een genocide op het eigen volk, een culturele genocide in de beginfase (die nu aan de gang is) maar uiteindelijk zal uitmonden in een echte genocide op ons volk. We kunnen deze ontwikkeling uiteindelijk alleen maar een halt toeroepen ,door het volk de macht te geven , zo de democratie te herstellen. Daarvoor moeten we een eigen staat oprichten. Vrij van dwingelandij ,niet geketend door immigratie of  godsdienst-dwingelandij. De strijd tegen radicalisme is niet alleen een strijdt tegen de terreur van islamterroristen, maar moet ook een strijd zijn tegen het radicalisme van de elite om ons de multi-cultuur op te dringen. Want ook dat is een vorm van geweld.

Wij zijn het volk.

------------------------------------------

Prins Laurent heeft zich weer laten opmerken. In een interview met een Franstalige krant vertelt hij dat zijn kinderen Arabisch leren en dat hij zelf de Koran leest. Alleen zo kan je de Arabische mentaliteit en cultuur begrijpen, zegt hij. Hij zegt ook dat hij gefascineerd is door de dood en dat hij zelfs met de doden kan spreken.

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter