Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Thursday, 26 February 2015 21:19

Geprostitueerd Vlaams -nationalisme

Written by 

 

 

Ontdaan van enige culturele, ideologische en volkse inhoud, is het Vlaams nationalisme puur verworden tot een soort geprostitueerde, vercommercialiseerde vorm van het nationalisme. Ontdaan van elke sociale context, opgevuld als een gans op de feesttafel van het puur consumentisme- zo is het nationalisme gekaapt door de arrogante klasse van politieke smurfen en onbenullen. Van dik betaalde vetlappen en onnozele praat verkopende zwetsers. En op deze manier is het /kan het -dan ook op geen enkele manier meer een wapen zijn tegen decadentie en cultuur nihilisme, laat staan een wapen zijn tegen het dodelijkste virus van alle liberale ziektes, de multiculturele verloederingsmaatschappij. Geen normen noch waarden, buiten carrierisme en poen scheppen, geen inhoud, buiten het zichzelf in de etalage zetten zoals prostituees dit doen.

We leven in een gevaarlijke tijd, we worden bedreigd door terrorisme, door een –echte- oorlog aan de oostgrenzen. Mar onze politieke klasse, met op kop de burgerlijke nationalisten ,die feesten er op los als een bende gekken.

Een Nederlandse protestzanger schreef- en zong ,het reeds in de jaren 70 van de vorige eeuw“ De Nederlander is een meelzak, je kan er op blijven slaan-hij blijft toch mooi staan” Maar dat geldt zeker ook voor Vlaanderen, of voor mijn part België. Hoelang zullen wij nog werkloos blijven toekijken, hoe ons land, naar de verdommenis wordt geholpen door deze maffia.

Van links moet je daarbij niets verwachten , links, dat is bij uitstek verworden tot de aanhangers van het meest liberale hedonisme dat er bestaat. Die hebben zich jaren geleden reeds geprostitueerd aan kapitaal en aan het koranvolk( aan gelijk welk volk, buiten het eigen volk eigenlijk). Die zijn zo verneukt, daar wil een mens zijn handen niet aan vuil maken. En ondanks het feit ,dat ze zichzelf als moreel hoogstaander voordoen, dan rechtse mensen in hun ogen zijn ( de AFF schrijver gaat daarin zo ver dat hij echte nationalisten als een minderwaardig soort mens omschrijft) blijft het een feit dat zijzelf tot een banale megafoon van de burgerij zijn verworden. Zij spelen de muziek voor de decadente burgerlijke elite, waarop ze dan zelf als zotten dansen.En dat is wat ze volgende maandag, tijdens de betoging van Pegida Vlaanderen zullen doen.

Dat terwijl de geprostitueerde nationalisten op het stadhuis vrolijk zullen lachen om hun linkse handlangers., met op kop hun Pin-Up slet

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter