Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Friday, 06 March 2015 06:38

Wij hadden altijd al gelijk: REMIGRATIE voor er een burgeroorlog komt!

Written by 

Hoe het westen wordt overspoeld door decadentie en achterlijkheid

Wat Mark Elchardus bedoelt als hij zegt dat moslims nooit als volwaardige burgers werden aangesproken, dat snappen wij niet. Die uitspraak moet waarschijnlijk dienen als doekje voor het (progressieve) bloeden, nu de socioloog eindelijk de waarheid onder ogen moet zien. Moslims en andere vreemdelingen hebben van bij het begin van de immigratiegolven altijd ‘alle’ rechten gekregen die men maar kon bedenken. En wat dan met dat liedje over discriminatie op de arbeidsmarkt? Dat is de burgerlijke kletspraat van intellectuelen en linkse activisten, van hen die doelbewust op een sociale catastrofe uit waren om ideologische (marxistische) redenen. Eigen arbeiders werden al altijd gediscrimineerd ten opzichte van de elite, dus was het niet verwonderlijk dat ook het ingevoerde proletariaat daaronder te lijden had. Maar terwijl de vakbonden het eigen arbeidersvolk jaren geleden al verraden en in de steek gelaten hebben – in plaats daarvan werd alle aandacht gericht op die vreemde indringers –  is de hulp aan vreemdelingen van alle kanten gekomen. Waarom is er een tekort aan sociale woningen voor eigen mensen, waarom zijn er jobs te weinig voor eigen mensen, waarom moet er bespaard worden in de sociale zekerheid? Waarom lopen er nu paracommando’s in onze straten? Waarom worden onze rechten afgenomen?

Niet omdat moslims niet als volwaardige burgers werden of worden behandeld, maar omdat ze ‘ alle’ rechten en sociale voorzieningen zomaar in de schoot krijgen geworpen (inclusief massa’s geld van vreemde staten). Dit voor onder meer haathuizen die een ongeziene achterlijkheid in onze maatschappij hebben geïntroduceerd. Dat volk binnenhalen, het pamperen en verwennen, dat is de fout geweest. En om die fout recht te zetten moeten we ervan af. Daarbij zullen vervolgingen en veroordelingen (GAS- en andere boetes of het verlies van burgerrechten) ons niet tegenhouden. Het zal ons alleen maar kwader maken en strijdbaarder… En als massa-organisaties de genoemde problemen aanpakken, dan moeten wij verder durven te kijken, want alleen met een politiek doel voor ogen kan iets bereikt worden. En daarmee bedoel ik niet het soort politiek waar het Vlaams Belang zich al jaren mee onledig houdt, een partij die verworden is tot een (kleine) fabriek die dient als hangmat voor persoonlijke carrières. Nee, dan bedoel ik die van een politieke strijdformatie. Anders is alles zinloos.

 


 

'De geschiedenis van de immigratie in ons land is een opeenstapeling van verschrikkelijke vergissingen', zegt de Brusselse socioloog Mark Elchardus in Knack. 'Om te beginnen dacht men dat cultuur en religie geen rol speelden bij de integratie van nieuwkomers. De tweede stommiteit was dat men dacht dat die mensen zouden terugkeren.'

Dachten we dat echt?

Elchardus: Het beleid ging daarvan uit. Dan waren er de gezinsherenigingen, met de beste bedoelingen, maar die hebben de immigratie oncontroleerbaar gemaakt. En als mensen daarover klaagden waren het racisten. Dat laatste is de grootste stommiteit van allemaal: omdat extreemrechts de problemen signaleerde en daardoor het debat bepaalde, reageerden de andere partijen door het tegenovergestelde te zeggen. De vreemdeling werd een universeel slachtoffer.

Bron: Knack

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter