Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Thursday, 26 March 2015 01:03

Hoe lang zullen we deze linkse klootzak en marionet van de elite nog zijn gang laten gaan zonder verzet?

Written by 

Wanneer een linkse multicultuurbarbaar een manifestatie houdt, dan groeit het aantal deelnemers in de pers naargelang de krant die de cijfers publiceert een links-liberale stempel draagt. (Bij een manifestatie van nationalisten is steevast het omgekeerde waar.) Zo groeide het aantal klootzakken dat zich gisteren achter de links-liberale marionet Jahjah op de Grote Markt van Antwerpen had geschaard aan van 100 deelnemers in De Standaard (nochtans de werkgever van dit stuk links-liberaal schorem) tot 220 in de editie van De Morgen (een krant die nooit te beroerd is om de eigen leugens aan te dikken). Ik ben nieuwsgierig hoeveel deelnemers onze vriend van het Antifascistisch Front op de klucht zal plakken, maar dat het er veel zullen zijn, dat lijdt geen twijfel. Die gast ziet ze zo al vliegen als hij het over zijn trotskistische troetelpubliek heeft (nog zo een eigendunker die zichzelf een air aanmeet van intellectueel, maar kakt op de eigen arbeiderklasse). Dat is trouwens ziekte waar veel linkse intellectuelen aan lijden.

Als je de foto's van de manifestatie goed bekijkt, dan zie je niet meer dan een kleine 80 man (en een paar manwijven). Het gebruikelijke soort links-liberale gedegenereerden dat zijn broek graag afdoet voor vreemdelingen. Maar ... er waren opvallend weinig vreemdelingen  aanwezig op de klucht van Abou. Die vreemdelingen herkennen een oplichter vlugger dan dat blanke tuig dat zich de air van hoogopgeleide aanmeet, maar zich wel voor de kar van een politieke oplichter heeft laten spannen. Praktijk  geeft ervaring natuurlijk. Er blijkt gisteren een moedige mens te zijn geweest die (op zijn eentje) een tegenmanifestatie heeft gehouden. We moeten dat ondersteunen in het vervolg en het schorem stoppen.

 


 

Bart De Wever heeft grens overschreden’ 

Politie grijpt in bij verboden protestactie van Abou Jahjah

Protest Op de Grote Markt in Antwerpen heeft Dyab Abou Jahjah, de oprichter van Movement X, met zo'n 100 demonstranten een protestactie tegen de ‘racistische uitspraken’ van burgemeester Bart De Wever (N-VA) gehouden. De politie omsingelde de betogers, die een GAS-boete riskeren voor hun actie.
 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter