Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 September 2017

Thursday, 09 April 2015 11:41

Van Grieken (VB) tegen Jahjah, een triestige klucht

Written by 

'Bespaar me het geklaag over vluchteling zijn'

Jahjah reageert onomwonden dat de vrouw hem niet moet aanspreken over de Holocaust 'want daar heb ik niets mee te maken en ik geef er niet om'. 'Waarom spreek je er geen Duitser of Europeaan over aan, de mensen die ervoor verantwoordelijk zijn en waarom ga je hun land niet stelen?', gaat hij door.

'Palestina is ons land en we zullen het terugnemen, het maakt niet uit wie wat waar deed', meent Jahjah op Facebook. 'Als je op Palestijnse bodem bent, ben je een indringer en het verzet zou met je moeten afhandelen. Palestijnse grond is het volledige historische Palestina. En bespaar me het geklaag over vluchteling zijn, want alweer kan het me niets schelen. Ik heb slechts een zin voor alle Zionistische indringers van Palestina: 'La valise ou le cerceuil'.'

De koffer of de doodskist dus, en reden genoeg voor van Grieken om naar het parket te stappen. Maar Jahjah ontkent op sociaal netwerk Twitter en meent dat het gaat om een vervalst bericht.

Bron: Knack

 


 

Het zal niemand verassen: wij zijn geen fan van de communist Jahjah noch van zijn achterlijke multiculturele project. Waar Jahjah zich tegen de bezetting van Palestina uitspreekt en de bezetting ‘het stelen’ van land, en dus als diefstal (gepleegd op de autochtone bevolking) omschrijft, moeten wij deze ‘nationalist’ toch even bij de oren trekken. Wanneer Jahjah de bezetting van Palestijns gebied door de zionisten omschrijft als diefstal van grondgebied (wat het ook is) waarom claimt hij dan recht te hebben op (Belgische) grond en op (Belgische) steden, alles samen toch ook een behoorlijk bezet gebied in ONS land? Bezet door individuen zoals hijzelf, parasiterend op eigendom dat ons volk toebehoort.

En als Jahjah het mag schrijven (zonder dat daarvoor zijn burgerrechten worden afgenomen, zoals bij mezelf is gebeurd) dan mag ik dat toch zeker ook doen: als je op Belgische bodem bent, ben je een indringer: de Vlaamse, Belgische grond is volledig eigendom van het Vlaamse, Belgische volk. Het kan me geen barst schelen wie of wat iemand deed om van ons land een multicultureel land te maken, wij zullen ons land terugnemen! En bespaar mij dat geklaag en gejank over ‘vluchtelingen’. Het kan mij niets schelen en het interesseert mij geen bal.

Wat ik niet zal schrijven is dat vreemdelingen in een koffer of doodskist moeten worden gekieperd, dat zou aanzetten tot haat en geweld zijn. Zulke uitspraken mogen in dit land alleen door vreemdelingen worden gedaan blijkbaar, geen Racismecentrum dat zich daar een klop van aantrekt. En dat vreemdelingen ook de daad bij het woord durven te voegen (zie de dodelijke aanslagen in ons land en in Europa) is ook geen geheim, maar mag (alweer) niet te luid worden gezegd. Het Racismecentrum zwijgt.

Dat Jahjah en passant in zijn reactie op Facebook ook nog even de ‘heilige’ Holocaust mag minimaliseren (cf. "Ik geef er niet om") is alweer een voorrecht waarvan alleen de ingevoerde Belgen (lees: moslims) mogen genieten. De stichter van het Front National, Jean-Marie Le Pen, wordt daarentegen door de pers op de barbecue legt als hij hetzelfde doet. Dat blijkt vandaag weer wanneer hij de Holocaust een detail in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog noemt.

Maar om nu een klacht (zeker omdat het betreffende bericht al van 2009 dateert) te gaan neerleggen zoals de voorzitter van het VB  tegen Jahjah heeft gedaan, dat lijkt mij toch behoorlijk bij de haren getrokken. Want hoe kan een nationalist nu een klacht indienen tegen iemand die extreem-nationalistische propaganda maakt, zoals Jahjah ("wij zullen ons land terugnemen")? Toch een raar idee om dat te doen, vindt u niet? Dat je klacht indient tegen Jahjah mdat hij ons land bezet (mocht dat in dit apenland mogelijk zijn), omdat hij een hypocriete lamzak is, die door een slinks manoeuver aan zijn gestolen nationaliteit is geraakt, omdat hij een communist is, omdat hij een leugenaar is, dat zou ik nog verstaan. Maar klacht indienen omdat Jahjah een zionist aanvalt? God, mijnheer Van Grieken, wat hebben jij en die partij van u vandoen met dat volk , ga je ook de bezetters van Brussel steunen als ‘echte’ nationalisten zich daar op een dag, op een niet-parlementaire weg tegen zullen verzetten? Al vrees ik dat ik daar al het antwoord op ken... Verknocht als jullie zijn aan dat parlementaire gedoe in Brussel.

Want wat je zionistenhartje niet schijn te vatten, mijnheer de voorzitter, het zionisme is de meest extreme vorm van immigratie-imperialisme, van multicultureel expansionisme. En Israël is een voorbeeld van waar dat immigratie-imperialisme toe leidt: tot de vernieitiging van de autochtone cultuur en de installatie van een ‘vreemde’ cultuur op gestolen land.

Klinkt er al een belletje mijnheer de voorzitter? Zo ja, sta dan beter hier aan de Klaagmuur, voor de verdediging van onze eigen volkbelangen. Er is hier nog werk aan de winkel genoeg. Laat dat jodengedoe maar over aan hij die er zich als een drenkeling aan vastklampt. Verzuipen zal hij toch. Tenzij jij ook die ambitie hebt natuurlijk...

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter