Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Sunday, 15 November 2015 14:26

Pamflet N-SA: Solidaristen eisen doodstraf voor terroristen

Written by 

Als het solidaristisch nationalisme één eis moet stellen, dan is het deze: terroristen moeten de doodstraf krijgen! Laat het humanitaire gelul maar aan links en de halfzachte democraten, het volk eist bescherming en vergelding. Nu zorgt de elite alleen voor de bescherming van zichzelf en haar familie. Kijk maar naar De Wever, die wordt op zijn vakantie beschermd door tien politieagenten in vier gepantserde wagens en dat is dan nog alleen maar de bescherming voor het burgemeestertje van een (op wereldschaal gezien) kleine stad. De gewone burger loopt onbeschermd rond en kan zo afgemaakt worden door die smeerlappen van terroristen.

Als we ze te pakken krijgen, dan moeten we dezelfde hardheid durven te tonen als die welke zij hanteren: de doodstraf. Dat is dan nog veel menselijker dan wat zij doen met onschuldigen. En aan al die luitjes die zo graag beweren dat er geen gevaar bestaat, dat het gevaar maar in de geest van “onverdraagzamen” spookt: waarom laat de elite zich dan zo beschermen? De burgeroorlog is reeds een tijdje aan de gang in de Europese steden (dat zeggen nu zelfs Amerikaanse defensiespecialisten), met name daar waar er een enorme concentratie aan gemengde culturen leeft. Sommigen zullen maar wakker schieten wanneer zijzelf het slachtoffer zijn. En zolang dat niet het geval is, zullen ze het gevaar minimaliseren. Sommigen zullen zelfs het gevaar ontkennen omdat ze ervoor betaald worden, anderen omdat ze stiekem sympathiseren met deze moordenaars, weer anderen uit pure liefde voor de multikul (toch maar de waarheid blijven ontkennen, zoals velen de moord op miljoenen burgers in de Sovjet-Unie jarenlang hebben ontkend of geloochend).

Toevallig is deze ontkenningsziekte iets zuiver links. Laat er echter geen twijfel over bestaan: zij zijn even schuldig. Ook zij zijn onze vijand. Zoals ze de vijand zijn van elk vrij volk. Deze tijd is geen tijd om in je zetel te blijven zitten. Als je rechtstaat, dan kun je beter terugvechten om je gezin en jezelf te beschermen. Of denk je dat de politiekers dat voor ons zullen doen? Tot dit doel moeten wij een nieuwe partij oprichten, want wat zich in dit land “rechts” noemt (Vlaams Belang en N-VA) is tegen de doodstraf gekant. Dat komt ervan wanneer men zich niet tegen “mensen” richt, maar tegen systemen zoals de voorzitter van het VB onlangs zei. Het gevolg is dat men zich niet tegen de moordenaars richt die bloedbaden aanrichten in de straten van Parijs (en straks wellicht ook in onze straten zullen moorden), maar men zich tegen het Belgische “systeem” verzet. Daar hebben die moordenaars nu eens echt last van zeg, van een schaduwgevecht met het systeem! Terwijl er “echte” moordenaars van vlees en bloed in onze steden wonen en rustig hun moordplannen kunnen maken én uitvoeren ...
 
Neen, beste kameraden, wij mogen niet zwak zijn zoals die beroepspolitiekers zwak zijn. Wij eisen: doodstraf voor terroristen ... NU!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter