Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Wednesday, 15 April 2015 11:48

Mensensmokkelaars zijn terroristen!

Written by 

Een moeilijke, maar noodzakelijke keuze dringt zich op: de keuze om uiteindelijk allemaal in Europa te verdrinken, dan wel de immigratie te stoppen. En om de invasie te stoppen, moeten we  ‘mensensmokkelaars’ als terroristen behandelen (want massa-immigratie zal tot nog meer chaos, werkloosheid, criminaliteit, woningnood en sociale afbraak voor de eigen bevolking leiden), wat  dan weer (op zijn beurt) tot meer geweld, meer racisme en xenofobie en een hoger risico op terrorisme zal leiden. Daarom moet men mensensmokkelaars terechtstellen, zo de prijs voor dit soort van terrorisme verhogen. Wie onze samenleving wil ondergraven, ze ten onder wil laten gaan door massaal mensen naar hier te verslepen (onze landen!), die moet dat maar met zijn leven bekopen.

Alleen zo kan men de criminele winsthonger van deze moordenaars bestrijden, en de invasie stoppen. En men moet daarbij ook alle handlangers viseren, handlangers  die de terroristen helpen om de smokkel te organiseren, dus ook vluchtelingen die actief met hen meewerken.

 


 

‘400 migranten verdronken voor Italiaanse kust’

Voor de Italiaanse kust zijn dinsdag zo’n 400 vluchtelingen verdronken, nadat de boot waarmee ze vanuit Libië Italië probeerden te bereiken, kapseisde. Dat meldt kinderrechtenorganisatie Save the Children dinsdag op basis van getuigenverklaringen.

De Italiaanse kustwacht had maandag 144 vluchtelingen van een boot gered, die voor de Libische kust gekapseisd was. Er werden ook negen lijken geborgen. Maar overlevenden hebben het over honderden doden. Er werd een grote reddingsactie op het getouw gezet, maar voorlopig zonder resultaat. Er werden geen overlevenden meer gevonden, bericht het persagentschap Ansa op basis van de kustwacht.
 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter