Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Sunday, 03 May 2015 10:35

Vlaams Belang wil dat moslims zich integreren, zodat ze beter tegen het eigen volk kunnen concurreren

Written by 

Het Vlaams Belang heeft  zich weer van zijn slimste kant laten zien: eisen dat moslims zich integreren in plaats van zich af te zonderen in hun eigen consumentenniche. En dan gaat het uitgerekend betogen tegen moslims (vreemdelingen) die hier handelszaken opzetten, dus werken en zakendoen. Aangepaste moslims, met andere woorden. De organisatie van een handelsbeurs is toch het summum zijn van handel drijven en zaken doen, dus van aanpassing aan de liberale levenswijze?

Het VB eist dat moslims zich aanpassen aan onze maatschappij: door beurzen te organiseren, zoals ze dat vandaag doen in Antwerpen (en waartegen het VB storm loopt) doen die ze dat toch? Maar dat op die manier vreemdelingen (of dat nu moslims of Zoeloes zijn) onze eigen bevolking beconcurreren, daar heeft die spast Dewinter en hebben de Vlaams-nationalisten blijkbaar geen enkel probleem mee. "Eigen Volk Eerst" dat is al lang niet meer aan de orde bij de Vlaams-nationalisten (noch bij NVA noch bij het VB).

PEGIDA Vlaanderen (wat had u gedacht?) doet daar doodleuk aan mee. De conclusie is volgens VB en PEGIDA Vlaanderen de volgende: je mag (eigenlijk: je moet, want ze willen die vreemdelingen integreren in ons land) arbeidsplaatsen en handelzaken als concurrentie tegen het eigen volk opzetten, maar je moet het wel op een koosjere manier doen (kan het nog joodser?). Zelfs de Zuid-Afrikaanse negers zijn wat dat betreft vandaag nationalistischer, dat zegt veel over ons.


Vlaams Belang betoogt tegen Moslim Expo 

 Het Vlaams Belang heeft actie gevoerd tegen de Moslim Expo, die plaatsvindt in Antwerp Expo. Het is volgens de extreem rechtse partij een apartheidsbeurs tegen integratie. Op de beurs zelf zijn sprekers te horen, maar ook mode en boeken komt er aan bod.

Bron: Gazet van Antwerpen

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter