Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Tuesday, 19 May 2015 16:27

PEGIDA-militant overvallen door linkse hooligans

Written by 

“Hart boven Hard”-overvallers beroven PEGIDA-militant op klaarlichte dag

“Het enige incident dat gemeld werd, is dat een van de deelnemers, de woordvoerder van Pegida, op weg naar de actie naar eigen zeggen is tegengehouden door drie aanvallers die hem zijn spandoeken ontnomen hebben. De man was tegen de afspraken in met de trein gekomen, om dan te voet naar de afspraakplaats te gaan” (Knack.be).

Voor ons niks nieuws onder de zon. Het straatcrapuul dat zich als ratten rond blogs als het AFF of bewegingen als Movement X en “Hart  boven Hard” heeft genesteld, zijn de kampioenen als het om het haten van het eigen volk gaat. Zij mogen graag hun “volksfeesten” tegen (vermeend) racisme opvrolijken met geweld. Die hobby hebben ze van hun “Alte Kameraden”, de Duitse antifascistische nazi’s, overgenomen. En wat dat Duits links (en extreem gewelddadig) crapuul zoal als methode hanteert om de “democratie” en de “vrijheid van meningsuiting” aan banden te  leggen (met name het gebruik van terreurmethodes) dat moet aanstekelijk gewerkt hebben op de verzopen geesten die gisteren (naar aanleiding van een PEGIDA-demo in Heist-op-den-Berg) zichzelf vermaakt hebben met een gekend (super progressief) rollenspel. Een spel dat uitstekend geschikt lijkt voor debielen van dat soort, met name het naspelen van een antifascistische strijd van 85 jaar geleden. Sommigen blijven kinds, dat moeten we aanvaarden. Vroeger zou men hen in de psychiatrie hebben opgenomen, maar vandaag mag dat soort vrij rondlopen. Zeker als ze tijdens hun zottekesspel mensen lastigvallen met een politiek idee dat afwijkt van dat van het regime – en uiteraard van dat van henzelf (hoe warrig ook). Dat is mooi meegenomen voor de liberale particratie, daar kan ze die gekken goed voor gebruiken: om nu en dan demo’s van opposanten te verbieden, zogezegd vanwege veiligheidsrisico’s. Zo moet ze niet zelf – al te openlijk – laten zien dat ze eigenlijk de vrijheid van meningsuiting en vereniging aan banden wil leggen. De zotten van “Hart boven Hard” klaren de klus voor hen. En als dat niet lukt, dan huren ze die paljas uit Libanon in, met in het achterhoofd: hoe meer zotten, hoe meer vreugde.

Wanneer het verbieden blijkbaar niet (meer) lukt en het uiteindelijk een beetje te belachelijk wordt dat nog te doen, dan komen er plots een paar overvallers op de proppen die niets beters te doen hebben en op klaarlichte dag zomaar een burger mogen molesteren, terwijl het in de buurt krioelt van de flikken en andere veiligheidsdiensten. Wedden dat hier en daar een burgemeester slinks dat geweld zal aangrijpen om een volgende demo van opposanten de nek om te draaien?

Waarom dienen die antifascistische nazi’s anders? Toch niet om iets anders dan als agent-provocateur voor het multiculturele establishment op te treden? De politieke elite laat in het algemeen niet zo maar gekken op straat los. Dat doet ze alleen maar als ze nuttig zijn voor het regime. En nuttig voor het regime zijn die links-progressieven zeker, en wel als ratten die de fundamenten van een vrije staat en samenleving wegvreten. Ze verdelgen is dus legitiem.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter