Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Wednesday, 27 May 2015 12:13

Wie gelooft in deze democratie? Zwakkelingen die zich een oor laten aannaaien door tuig dat zegt dat dit het beste systeem is. Samen vormen zij de politiek-correcte maffia

Written by 

Enkele tientallen 'kameraden' van de socialistische Cosa Nostra hebben de 'nieuwe' koers van hun partij een boost gegeven, en wel door in Oostende de opperste Capo di tutti capi van de vereniging SP.A in de functie van burgemeester te benoemen, drie jaar na de verkiezingen een wel heel superdemocratische handelwijze (hoe weten we dat die knul zijn kandidatuur nog door de bevolking wordt gedragen?).

Maar in deze democratie speelt de wil van de bevolking geen enkele rol. Als de rode kameraden vinden dat een armlastig lid van hun bende een extra inkomen verdient, dan geven ze hem dat toch, waartoe dient socialisme anders? De ingevoerde armen steunen door de eigen bevolking te pluimen - en de eigen kameraden eren door hen zich lazarus te laten cumuleren. Het socialisme zal plezant zijn of niet zijn (dixit Stevaert). En Stevaert kan het weten, hij bestuurt nu pierenland. Intussen blijft de partijpolitieke javkpot draaien, terwijl de linkse intelectuelen het met vuur verdedigen en toch tegelijkertijd het gokken veroordelen. En voor wie denkt dat de nieuwe linkse bewegingen als Podemos in Spanje en andere 'democraten' het anders zullen doen, die is knetter.


 Johan Vande Lanotte verkozen tot burgemeester Oostende

Johan Vande Lanotte (SP.A) is nu ook officieel verkozen om Jean Vandecasteele op te volgen als burgemeester van Oostende. De huidige schepen kreeg daarvoor dinsdagavond op een ledenvergadering van de socialistische partij groen licht.

Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter