Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Friday, 29 May 2015 17:25

Waar haalt een Vlaams-intellectuele moslim zijn vrouw? Hij koopt ze op de kamelenmarkt!

Written by 

 

Voor zij die graag in het sprookje van een aan het Westen aangepaste islam geloven, islam die zich confirmeert aan onze cultuur van gelijkheid tussen man en vrouw. Voor de linkse slonzen ,die anti-islam activisten graag voor seksisten –die de gelijkheid van man en vrouw ongedaan zouden willen maken-uitkrijsen. Voor de neuzelaars, die op hun linkse blogs zelfs zo ver gaan om vrouwenbesnijdenis als een ‘cultureel’ maar niet islamitisch gebruik te omschrijven. Voor de aanhangers van de linkse islam, die ons willen wijsmaken dat het promoten van hoger onderwijs  voor vreemdelingen ervoor zal zorgen dat die hun ‘anders- culturele’ gedragingen op een progressieve manier zullen invullen. Voor hen allen even dit.

“Ik was geobsedeerd door Tina, en telkens ik naar het Midden-Oosten reisde, hoopte ik haar terug te zien. Dat is me uiteindelijk gelukt. En we zijn zelfs getrouwd, nadat haar vader haar als een kameel op de kamelenmarkt aan mij had verkocht. Ik moest 3000 euro betalen” (…)

Montasser AIDe’emeh in Knack

Ja jongens , progressief én aangepast (aan onze westerse cultuur )dat die islam-intellectuelen zijn, echt modern en vooruitstrevend die gasten. En de linkse wijven van Hart boven Hard (en andere linkse atheïstische clubjes) maar met hun kont draaien voor die vreemdelingen ,en voor deze hun recht om in ons land de oriëntaalse beestenverkoop-cultuur te mogen beleven. Ik denk oprecht, dat die spuuglelijke marginale linkse wijven, in het binnenste van hun hart -graag een opkoper van kamelen aan de deur zouden krijgen- zoals broeder Montasser er een is. Hun mannelijke en blanke collega’s zijn in hun ogen (terecht) toch maar een bende halfzachte laffe zeikers. Allen goed om te jammeren -als oude wijven -over de heilige multicultuur en over beestachtige neonazi’s, maar verder als man niks voorstellen. Wat zou je van dat soort mannen ook kunnen verwachten, ze verraden hun volk en hun familie aan iedereen die het land binnenkomt, kan je als man nog een grotere sukkel zijn?

Maar eerlijk, ik denk dat die manwijven vlugger van straat zullen geraken op de rommelmarkt, dit wanneer we de progressieve aankoop-formules( voor een echtgenote) van onze lieve moslimbroeders (zoals Montasser)(verplicht) zullen hebben moeten overnemen. Maar er is nog beter nieuws voor progressieve ouders, voor zij die nu een dochter van 14 hebben ,die zullen binnenkort hun Aisha (Aisha was het minderjarige kind dat als echtgenote voor Mohammed mocht dienen) moment kunnen beleven. In de toekomst kunnen ze hun jonge dochters aan een islambroeder verkopen, op de veemarkt. Daar kan GAIA niks op tegen hebben. Die meisjes zullen niet on-verdoofd worden geslachtofferd, vermits zij door hun ouders werden verdoofd met de multicul-drug. Dit allemaal met dank aan het liberaal establishment ,dat dit allemaal mogelijk maakt -weer een overwinning voor de vrije markt -en voor het uitbreiden van goedkope producten ,die vrouwen voor deze interculturele markt zijn. Met medewerking van de linkse verdwaasden en de progressieve anders-kapitalisten.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter