Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 September 2017

Thursday, 25 June 2015 17:06

Zal zoon van vluchteling, vluchtelingen-tsunami helpen stoppen?

Written by 

 

 

 

Syed Kamall, baas over 'De Ware Finnen" en over andere 'nationalisten in het euro-circus

Dat op dit ogenblik een Tsunami aan vluchtelingen de kusten van de Zuid-Europese landen overspoelen, dat zal niemand ontkennen. Dat er een sterk (militair-para-militair )mechanisme moet worden ontwikkelt, om deze vluchtelingen terug uit Europa te verwijderen wanneer ze hier reeds zijn aangespoeld –dat mag ook duidelijk zijn ( duidelijk voor normale mensen bedoel ik ) de natie-haters -de “eigen volk weg parasieten” en de vuiligheid aan mafkezen en halve zachten die over “open grenzen” blijven ouwehoeren, dit terwijl het Avondland dreigt te verzuipen- doen dat uiteraard niet. Maar belangrijker is dat de vluchtelingen reeds moeten worden opgehouden in de vertreklanden, zelfs als men daarvoor militair moet ingrijpen, deze keer dient militair ingrijpen om onze kusten te beschermen

Je kan de open grenzen terroristen van bij ons dan ook maar beter de mond snoeren ,dit met alle middelen die er zijn. Want zij zijn de vijfde colonne die de vijand faciliteren; denkt u dat we overdrijven: “wij zijn in een tijd van verzet, net als in de oorlog” zegt priester Daniel Alliet vandaag in knack. Wat zegt u, vreedzame instroom van vreemdelingen, droom maar verder.

En stel je hoop vooral niet op de burgerlijke euro sceptische partijen, ze mogen dan nog “zogezegd” radicaal tegen immigratie zijn als ze willen, de feiten spreken dat tegen, allemaal billengeklets om stemmetjes te winnen van het eigen ( om de tuin geleide) volk.

Dat bewijst de ECR fractie in het Europese Parlement ten voeten uit, daar zitten de zogenaamde “extremisten’ van De Ware Finnen, de harde tantes van de Dansk Folkeparti, de ‘echte’ nationalisten van Allternative Für Deutschland en last but not least ,de onvolprezen Vlaams-Nationalisten van de Nieuwe Vlaamse Alliantie samen in op-gehokt. Als kakelende hennen die de eigen eieren verbrijzelen. Kiekens zonder kop, maar met veel pluimvertoon. Want als Vlaams Nationalisten de Belgische driekleur omgorden ,dan zijn ze altijd een beetje fanatieker dan de ‘echte’ Belgen-dit in het broek afsteken om de elite te dienen, de multiculturele schijtelite.

Want- wat kan men van deze partijen verwachten als maatregelen tegen de Tsunami aan bootvluchtelingen, wanneer hun eigen fractie wordt geleid door een kind van in Engeland ingeweken bewoners van Guyana? Een kind van zwarte vluchtelingen, denk men dat die in eigen nest zal poepen zoals onze intellectuelen en politici dat op ‘eigen volk’ doen? Denk men dat zwarten en anderskleurigen reeds zo aangetast zijn door zelfhaat ,een soort zelfhaat die de blanke elite doet sidderen en beven wanner maatregelen nodig zijn die als ‘racistisch’ zouden kunnen worden betiteld. Andere volkeren zijn nog lang niet zo ‘decadent’ dan onze elite aan praatjesmakers dat is. Ik ken geen enkele blog van zwarte of islamitische strekking die elke dag met stront smijt op het eigen volk zoals dat bij ons veelvuldig het geval is, ze zouden deze verraders lynchen, en terecht. Onze kranten en media zijn spreekbuizen van het ‘andere’ volk, het eigen arbeidersvolk wordt door dezelfde smeerlappen van die media de mond gesnoerd, en rechters vervolgen met een satanische plezier de eigen arbeidersklasse als die durven morren over “het andere volk” alsof het om een beschermde soort gaat, en dat is nog zo ook.

Het punt is dat de eurocraten ons allemaal voor achterlijk aanzien, en dat het gehele vertoon van het Eurospektakel uitsluitend om geld draait. Zoals alle politiek vandaag om geld -voor de eigen winkel- draait, daar veranderd een invasie niks aan, business as usual

Dat onze kusten intussen worden aangevallen en overspoelt (binnenkort ook onze steden) kan dat volkje geen lor schelen. Het geld is binnen.

We gaan nu allen samen in zomercoma, terwijl Islamitische Staat en de Russische Beer een tandje bijsteken,terwijl de kusten van Zuid-Europa worden overspoelt, Griekenland zijn saga opvoert en de banken weer woekerwinsten maken,dit door miljardenverliezen op te stapelen. Dat moet u thuis ook eens uitbroberen. Het wordt een zomer der verwondering. En bruin -zijn- dat wordt mode op de zuiderse stranden, wedden!

Mooie vakantie gewenst.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter