Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Tuesday, 30 June 2015 12:15

Zeg niet: leugens; zeg wel: politieke correctheid

Written by  Tommy Rosbief

David Cameron "benadrukte eens te meer dat de 'islam een godsdienst van vrede' is en hij verzocht de BBC niet langer te spreken over 'Islamitische Staat'. Volgens hem is het geen staat maar een dodencultus en is het beter om simpelweg te spreken over 'IS'. In het Lagerhuis beweerde Cameron dat 'we intoleranter moeten worden tegen intolerantie'.

Multiculturele excessen

Zijn regering maakt nieuwe maatregelen bekend die radicalisering moeten tegengaan. Daarbij zal er een begin worden gemaakt met de bestrijding van van multiculturele excessen. Zo moet er een einde komen aan de stille groei van de sharia-wetgeving in het Angelsaksische gewoonterecht, zal eerwraak serieuzer worden bestreden en wacht een radicaal-islamitische groepering als Hizb-ut-Tahrir eindelijk [sic, n.v.d.r.] een verbod. [...]

Tot weerstand zal het plan leiden om de inlichtingendiensten meer bevoegdheden te geven. Dat de Tunesische schutter gebruik bleek te hebben gemaakt van Facebook is voor de Britse minister May een bewijs dat privacy [...] plaats moet maken voor veiligheid.

Bron: VK (2015, 30 juni). Eerste arrestaties na bloedbad op Tunesisch toeristenstrand. De Morgen. p. 8.

 


 

Deze (rechtse) sukkels kunnen niet anders dan steeds weer hetzelfde verhaaltje te debiteren. Met de billen dichtgeknepen, want angst is hun raadgever. Het is dàt of toegeven dat het multiculturele, multireligieuze maatschappijmodel van West-Europa een tijdbom van jewelste is. Een gefaalde samenleving. De waarheid zeggen kan niet meer, dus laat ons, Nietzsches letzte Menschen, dan maar lekker dansen op de vulkaan (en ons verder zinloos amuseren en onledig houden). De politieke correctheid zal ons wel redden (door ons in slaap te wiegen/liegen?); het liberale neo-matriarchaat van Big Mother (een combinatie van Rivolta contro il mondo moderno en 1984) waakt immers naar best vermogen over ons allen in deze beste der mogelijke werelden (een consumentenparadijs, zowaar!). Alle Macht Aan De Inlichtingendiensten!

Thatcher en haar lelijke nageboorte Cameron (Britse upperclass van joodse komaf) hebben de erfenis van Enoch Powell - een gecultiveerde, sociale conservatief en een echte patriot - vakkundig verraden. De neoliberale Heks heeft met haar beleid de belangen van "The City" 10 jaar lang uitstekend gediend, maar wel  de rest van haar land de afgrond ingestort. Ze kan fier bogen op een palmares van massa-immigratie, deïndustrialisering en afbouw van sociale voorzieningen. En de massa-immigratie van gisteren is de islamisering van vandaag... Dweil dus maar, Cameron, en liefst zelf. Want de white working class heeft al genoeg geleden onder bijna veertig jaar democratische verloederingspolitiek van de Conservatives en hun al even liberale evenknie Labour.

Rivers of blood? Yes, indeed. Enoch Powell was right (again)!

Additional Info

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter