Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Thursday, 09 July 2015 17:41

De Sacra Corona Unita ( mensensmokkel op zijn Belgisch)

Written by 

 

De vraag mag gesteld: waarom moet onze bevolking besparen, een hobby waar vooral Vlaams nationalisten in uitblinken ,en die op dat punt radicaler liberaal zijn dan de meest Belgicistische ( klassieke) liberalen?

Besparen, dat verondersteld toch dat er ergens –tekorten- zijn, maar als ik de politiek van staatsecretaris Francken-die knul van asiel en immigratie- bekijk , dan heb ik de indruk dat er niet een ‘tekort’ aan middelen bestaat, maar er integendeel een ‘teveel’ aan middelen voorhanden is. Geld genoeg zou je zo denken ,dit wanneer men de influx van vreemdelingen onder het N-VA regime onder ogen neemt.

Die schijnheilige pee van de N-VA, staatsecretaris Francken dus-overstijgt hier zelfs het kalotten-gehalte van de CD&V, dit wat betreft muilentrekken, want terwijl de N-VA in haar brochure “Migratie een Uitdaging” vaststelt dat er in ons land elk jaar 65.000 nieuwe mensen worden ingevoerd ( elk jaar een middelgrote Vlaamse stad schrijven die hypocrieten er dan nog bij ) doet de N-VA er graag een schep bij. Zeker wanneer men daarbovenop een ‘bevriende’ loge zoals het christelijke Logia (dat 244 Syriërs naar hier heeft gesmokkeld) wil plezieren, een christelijke loge ditmaal, loge die van zichzelf zegt dat ze een “Christelijk geïnspireerd impulsplatform” is. Een impulsplatform, wat is me dat voor iets? Zou het betekenen dat men impulsief het land wil laten vollopen met vreemdelingen. Als men weet dat Wivina Demeester voorzitter is van die club, club die denkt dat ze een privé-opvoering van “le camp des saints” in ons land kunnen ,en mogen- opvoeren. Het is nochtans dat wat deze ‘christelijke” club doet, en hier bedoel ik de gehele christelijke zuil mee. Het eigen land en volk uitverkopen. En dat doet de christelijke zuil ( loge) al lang, het zijn juist zij die ons met massa’s vreemdelingen hebben opgezadeld, en dan vooral met moslims. Niet dat ik enige sympathie heb voor de sociaaldemocraten, maar zij zijn minder verantwoordelijk voor de massa-immigratie, in tegenstelling tot wat Vlaams-nationalistisch rechts beweerd. Zo verbergend dat christelijk rechts de volle verantwoordelijkheid draagt voor het immigratieschandaal. En de “atheïstische” liberalen, die hebben zich jaren door deze zuil in de zak laten zetten.Net zoals ze nu allemaal zwijgen over de toenemende invloed van de islam in ons land. En die Verhofstadt maar zwetsen over ‘democratie’ tegen de Griekse premier Tsipras, dit terwijl we hier langzaam een ‘theocratie’ in het westen aan het uitbouwen zijn.

Dus was het tijd voor staatsecretaris Francken om “ zijn warm hart” te tonen ,zo zei hij dat toch bij de voorstelling van het ingevoerde pakket aan christelijke Syriërs tegen de pers. Dat hij die christelijke lobby nog een pleziertje verschuldigd was, dit omdat de CD&V in een niet zo ver verleden de schulden van de N-VA had overgenomen , zal daarbij geen rol hebben gespeeld. Puur toeval allemaal. Maar wat zeker meespeelt ( bij het benadrukken dat deze Syriërs christenen zijn) is het feit dat men daarnaast duizenden moslims importeert uit dat land. De christenhand wast de moslimhand, het geweten is gesust.

En alle redenen zijn goed om ons land vol te stouwen met vreemdelingen, vandaag zijn het 244 christenen die moeten worden gered (terwijl dat maar een klein deel van de bijna 6000 Syriërs zijn die al in ons land verblijven) en morgen zijn het andere ‘in gevaar verkerende mensen’ die moeten worden gered en bijgevolg in ons land ingevoerd. En dan moet je daarbij nog die kinderpraat van die Vlaams nationalistische staatsecretaris aanhoren ‘ dat deze mensen een inburgeringscursus’ zullen volgen,een integratietraject afleggen, en (waar de Vlaams nationalen ) zeer strikt in zijn: dat die mensen Vlaams zullen moeten leren. What the Fuck !

Geef mij dan maar de transfers naar onze Waalse landgenoten, zo denk ik dan, ze moeten niet eens Vlaams leren van mij. Liever een linkse Waal dan een zwarte Vlaming ( dat zei Bert Eriksson van de VMO altijd toen men hem die vraag stelde). Want wanneer zullen de Vlaams nationalen ( en de rest van de politieke bende)eens op de proppen komen met de transfercijfers die aantonen hoeveel geld er van de autochtone gemeenschap naar de allochtone gemeenschap wordt verkast? Of denkt u dat de 6500 bijkomende plaatsen in het onderwijs die Hilde Crevits wil voorzien ( toevallig weer zo’n christelijke logezuster) bedoelt zijn voor de eigen autochtonen bevolking, natuurlijk niet, de eigen ‘natuurlijke’ bevolking heeft geen nood aan extra plaatsen in het onderwijs mocht er niet de massale influx aan vreemdelingen zijn.

Dat zijn nog eens transfers, beste vrienden, daar zouden die ‘rechtse’ Vlaams nationalisten zich best eens zorgen over maken, in plaats van dat gemekker over Vlaams- Waalse transfers. En hier, om af te sluiten, kom ik terug op mijn oorspronkelijke vraag aan het begin van dit artikel.

Waarom moeten wij, autochtonen besparen op ons loon ,op onze welvaart, ik zal het u zeggen: Niet omdat er op zich tekorten zouden zijn mochten we met 9 miljoen Belgen zijn( het natuurlijk bevolkingscijfers zonder invoer) Maar omdat men bijna 2 miljoen mensen geïmporteerd heeft is er een tekort , en moet er dus bespaart worden. Om op die manier uw en mijn geld te ‘herverdelen’ aan ingevoerde mensen .En waarom zouden wij dat nog langer pikken, omdat er ook een paar tientallen christelijke Syriërs werden ‘bevrijd’ uit Syrië?

En waarom moesten die Christelijke Syriërs worden bevrijd, omdat partijpolitieke malloten (zeker ook de zo vrome christelijke) zo stom waren om een oorlog tegen Assad op te stoken. Want niet één haar van een christenmens wordt gekrenkt onder het Baath regime. Maar onze politieke nullen moesten zo nodig een oorlogje met Syrië aanvuren, en daarna ook even Libië met de grond gelijkmaken (met enthousiaste steun van het ‘radicaal nationalistische VB’ dan nog. Zo kunnen die hun anti-islam liedje verder zingen, eerst meestemmen om de boel ginder plat te bombarderen en daarna klagen dat die lui naar hier komen afgezakt, kassa, kassa mensen, het circus moet verdergezet (en mensen zoals Dewinter moeten toch de gelegenheid krijgen om in moslimlanden te gaan slijmen ) .En nu stroomt ons land over van de vluchtelingen , onder groot gejuich van alle belanghebbenden(en dit is nog maar het begin van de tsunami) .Zou dat het ‘verborgen’ doel kunnen zijn van de politieke bende, oorlogen helpen aanwakkeren om daarna aan mensenhandel te kunnen doen?

“Christelijk geïnspireerd impulsforum  ” is dat niet een mooie naam voor een bende mensensmokkelaars? Met hulp van de staat.

Een soort “Sacra Corona Unita”

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter