Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday18 October 2017

Sunday, 12 July 2015 13:11

Hoe lang nog,zal de top van het VB -de mol van het AFF- op eten en drinken trakteren? Wie is de Mol?

Written by 

 

Hoe lang nog,zal de top van het VB -de mol van het AFF op eten en drinken trakteren? 'Wie is de Mol' die vraag stel ik mij al jaren.

Wanneer krijgen we foto's te zien van Filip Dewinter ( en andere kopstukken van het VB) die lekker zitten te keuvelen-met een natje en een droogje in de hand- met de chef-AFF (zo noemen die idioten de strontschrijver van hun blog namelijk .... Of beter nog, zo noemt die kwast zichzelf.
(Ook onze chef-AFF kreeg zo’n flyer in de handen geduwd - in een artikel over de... swastika op hun blog)
Ja chefs en sturmbannführers ,de rooien zijn dol op aanspreektitels, voorzitter, secretaris , politiek commissaris enz...

Enfin ,waarover ik het hier wou hebben, op de blog van de rodeneuzenclub van het AFF staan regelmatig artikels,artikels waaruit blijkt dat er ergens een 'mol' aanwezig moet zijn geweest bij het gebeuren dat door de 'chef AFF' wordt beschreven. Awel, jullie hebben gelijk, bij recepties, openingen, voorstellingen van partijcampagnes, persmomenten is de Chef AFF altijd prominent aanwezig in de lokalen waar het VB zijn toneel opvoert. Het is wel grappig wanneer je Dewinter, maar ook Van Grieken en anderen van die club ziet smousen met de 'chef' van de rode antifa-kwezels,rode moslimkwijler bij uitstek. En die kiekens van de VB top maar vriendelijk doen tegen die paljas, en dat duurt nu al jaren. Niet moeilijk dat de 'chef' van het AFF (het rijmt nog ook) en de rest van de rode bende zich het pleuris lachen. Als de 'chef-van het AFF- wil weten waar opperhoofd Dewinter uithangt, dan spring die gewoon het Antwerps hoofdkwartier van de partij binnen, ze kennen de 'chef' daar goed, niet als chef AFF natuurlijk (zo slim zijn ze daar nu ook weer niet).
En omdat het programma 'De Mol' nu toch weer op het scherm komt, dacht ik, wij spelen mee.
En daarom de vraag: Wie is de rode Mol, wie is de chef AFF die al jaren de VB top (maar ook gewone leden) frequenteert, die ervoor heeft gezorgd dat leden uit de partij werden geroyeerd (door op zijn blog die leden aan de kaak te stellen en daarna de leiding van de partij erop te wijzen hoe 'slecht' het wel niet voor de partij was om die mensen als lid aan te houden.
Dus brave kinderen, wanneer jullie nog eens in de Beest (bij de opening misschien) aangebrande liedjes neuriën. Of wanneer jullie een gesprek hebben.
Der feind hört mit, uitgenodigd door Filip -de verschrikkelijke slimme vriend- van chef AFF.
Ze zijn dan ook elkaar waard.

 
 
 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter