Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Monday, 13 July 2015 12:09

Hé, kameraad Mertens, heb je het nu gesnopen: internationalisme is het verraden van de nationale onafhankelijkheid. En dat is wat Tsipras (die jij als voorbeeld voor de PVDA stelt, doet)

Written by 

 

De PVDA mag op de VRT, en in andere media de communistische leugenpropaganda vrijelijk verkopen, te vergelijken met de toelating aan een kinderlokker om snoepjes in de supermarkt uit te delen. Daarbij speelt Peter Mertens voor stotterende dwerg, altijd super verontwaardigd over racisme, altijd super verontwaardigd over discriminatie. Dat is de corebusiness van die partij, tot daar, dwazen hebben ook recht op een mening. Maar daarnaast fulmineren Peter Mertens (en de PVDA) ook altijd radicaal tegen elke vorm van hogere belastingen, zoals BTW verhogingen. Tegen privatiseringen ,man ,man- wat zijn ze tegen privatiseringen gekant. Het druist dan ook in tegen het eerste gebod van de marxistische bijbel,' jij zal niet privatiseren' Tegen de verhoging van de pensioenleeftijd wordt storm gelopen. Ook is de PVDA altijd -en overal- radicaal voorstander van ‘democratie’ maar nog meer zijn ze radicaal voorstander van de socialistische volksdemocratie ( het soort democratie waar communistische apparatsjiks in plaats van het volk beslissen). Want is het volk niet dom? Dat moet welhaast, want ‘het volk’ heeft nu nog altijd niet begrepen- dat de multicultuur een verrijking betekend. Dus is het beter wanneer ‘de partij’ de beslissingen van ‘het volk’ stuurt, of gewoon negeert. Een mooi voorbeeld van dergelijke praktijk was het referendum van vorige zaterdag in Griekenland, waar de saloncommunisten opriepen ‘neen’ te stemmen tegen de dictatoriale maatregelen van de Euro-oligarchie , waarna die verraderlijke communistbende doodleuk een wurg-akkoord- met dezelfde Euro oligarchie sloten gisteren.

Ik ben benieuwd hoe Peter Mertens (en de PVDA ) zich deze keer in bochten zullen moeten wringen,dit om hun ‘kameraden’ van Syriza uit de wind te zetten.

Want Griekenland zal voor 50 miljard aan staatsbezit ( staatsobligaties, vastgoed, staatsbedrijven) moeten privatiseren. De BTW wordt drastisch verhoogd, (ook in de Horeca ,zodat het Europese proletariaat- dat op reis naar Griekenland trekt- mee de put kan delven). De pensioenleeftijd moet naar boven , de pensioenen moeten (nog meer) omlaag. Nepstatuten moeten standaard worden (auf deutsche art). De werkuren moeten langer, de lonen lager, kortom alles waar de PVDA en waar Peter Mertens hier in ons land radicaal elke dag tegen fulmineren, dat hebben de Griekse PvdA’ers ( Syriza) aan de Eurokapitalisten beloofd om te doen in Griekenland.

Ik weet, dat in sommige (revolutionaire) nationalistische kringen- de PVDA -als een alternatief tegen het kapitalisme wordt gezien. Griekenland bewijst dat ze fout zitten. Communisme is geen alternatief voor kapitalisme. Het is gewoon een systeem van‘ anders- kapitalisme’. En het kan dan wel ‘revolutionair’ klinken dat men de Griekse ‘oligarchie’ uit de weg wil, maar niet als het moet dienen om deze te vervangen door een Euro-oligarchie. Want waar ligt daar de winst, als het je nationale soevereiniteit kost?

Nog al een geluk dat er in Griekenland een ‘echte’ revolutionaire kracht bestaat, met name die van Gouden Dageraad, dat zal er toe leiden dat Syriza zal splitten. Want door het bestaan van deze alternatieve ‘revolutionaire’ oppositie zal (een deel) van de communisten van Syriza verplicht worden om het akkoord met de Euro-oligarchie te torpederen ,de regering te laten vallen. Omdat zij anders electoraal van de kaart zullen worden geveegd bij mogelijke nieuwe verkiezingen. Maar dat is wat links al jaren doet, ze bereiden eerst de plundering van het volk voor en laten de effectieve plundering over aan de zogezegde ‘rechtse’ partijen , waarna links weer volop tegen de door hen zelf in elkaar gestoken maatregelen kan fulmineren. En zo kan het ‘democratisch’ spel aan de gang blijven, het volk betaald de rekening wel.

Maar zolang gieren als Peter Mertens en verraders als de PVDA ,zich schikken naar de multiculturele agenda van de oligarchie, zolang ze hun atheïsme in een islamitische beerput verdrinken ook, zo lang mogen ze in de media hun zever komen toelichten. Voor wat hoort wat.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter