Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Wednesday, 29 July 2015 15:08

Mariage partouze?

Written by  J. Machefer

De Franse media melden dat de webbeheerders van Fdesouche en Panamza worden vervolgd wegens laster. De klacht werd ingediend door de 83-jarige mediamogol Pierre Bergé, eigenaar van Le Monde, socialistisch multimiljonair en levensgezel van wijlen Yves Saint-Laurent.

De websites in kwestie hadden het aangedurfd te onthullen dat Bergés Marokkaanse villa gebruikt zou zijn voor de pedo-seksuele "exploten" van twee andere socialistische eminenties. Het gaat om de 67-jarige Frédéric Mitterrand (een openlijke pedofiel) en de 75-jarige Jack Lang, beiden voormalige ministers van Cultuur. Lang is sinds 2013 directeur van het Institut du monde arabe. Het trio ijvert al jaren openlijk voor de gelijkberechtiging van elke ontaarde vorm van seksualiteit. Zeggen dat ze hun woorden ook in daden omzetten, is echter "laster" volgens Bergé. De waarheid over de dark rooms kan het daglicht immers niet verdragen. Ziedaar de staat van het Franse socialisme, belichaamd door drie oude viezeriken die enkel aan de fric en aan hun pik denken (zoals ook die andere éminence grise van de PS: DSK).

Misschien zouden de media, als ze nog een greintje burgerzin hadden, beter de walgelijke en afstotelijke kanten van de seksuele ontaarding belichten in plaats van seksueel ontaarden steeds weer en steeds meer als slachtoffers af te schilderen (van hun geaardheid, hun opvoeding, een repressieve maatschappij enz.). Neen, sommige ("linkse") media wekken liever medelijden op, zaaien twijfels in de geesten en de harten om de publieke opinie te vermurwen en haar voor hun verborgen agenda's te winnen, terwijl ze de inhoud van stinkende potjes liever gedekt houden (tot de tijd er rijp - rot - of tolerant genoeg voor is). Nochtans zijn die stinkende potjes en zaakjes niets anders dan hún woorden en denkwijzen die in daden omgezet worden.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter