Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 September 2017

Friday, 14 August 2015 12:23

Berlijn: Geïmporteerd testosteron randt 10-jarig Duits meisje aan

Written by 

Ene Gregor Stein schreef op Facebook:

Tagesbericht 10.08.15 – Berlin/Weissensee: Keine 10 Minuten im Wasser…
Paarungswillige “Flüchtlings”-Meute bildet Willkommenskulturring um kleines deutsches Mädchen (höchstens 10 Jahre alt) und fangen an zu grabbeln, bevor unsere Herrenrunde lautstark eingreifen musste…

Siehe dazu das Foto. Es ist so schockierend, weil es auf den ersten Blick so harmlos aussieht. Geht man näher, sieht man die stumme Gewalt, die die schiere Masse an Körpern um das kleine Mädchen bildet.

Zeker geen alleenstaand geval zo blijkt, want in onderstaand filmpje over een asielzoekerscentrum in München (Beieren) vertellen vrouwen gelijkaardige verhalen.

Zou het iets met het temperament van dergelijke “haantjes” te maken hebben? Of met een soort (racistisch) meerderwaardigheidsgevoel ten opzichte van blanke vrouwen en dus blijkbaar zelfs 10-jarige meisjes? Of misschien met het feit dat veel vluchtelingen – gek genoeg – sterke en “gezonde” vrijgezellen zijn (avonturiers zonder familie), die nog geen kindbruidje uit het thuisland hebben kunnen laten overkomen?

Linkse psychologen, seksuologen en andere politieke commissarissen belast met de volksheropvoeding zouden er nog aan toe kunnen voegen dat het aan de zeden van de Noord-Europeanen zelf ligt. Zij zijn gewoon “ijskonijnen”. Koel, beheerst en afstandelijk, wat Hans F. K. Günther ook al min of meer wist te vertellen, alleen zag hij daar juist noordse deugden in. Vandaag zeggen de linkse antiracisten in feite net hetzelfde als de “racisten” van weleer, alleen omgekeerd. De deugd van weleer is een ondeugd geworden en de ondeugd van weleer de nieuwe deugd. Aldus zijn niet zozeer de losse en ronduit vrouwonvriendelijke zeden van de bruine of zwarte medemens het probleem, maar veeleer de “geremde” seksualiteit van de (al dan niet christelijke) blanke mens. Het “pan-seksualisme” van de perverse (joodse) seksuoloog Wilhelm Reich is daarbij niet weg te denken.

Het verst gevorderd op het “rechte” pad is het voormalige noordse en nu multiculturele Zweden, het Koninkrijk der Tolerantie, dat al zijn noordse ondeugden heeft afgezworen en nu met 53,2 verkrachtingen per 100 000 inwoners de nummer twee van de wereld is inzake verkrachtingen (enkel Lesotho scoort “beter” met 91,6 per 100 000 inwoners) (bron).

“Misschien is dat een verklaring?”, zou Jean Raspail eraan toevoegen.

Media

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter