Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Sunday, 16 August 2015 18:12

Wat te doen met terugkerende Syrië-strijders? Opsluiten in het kamp van Breendonk!

Written by 

“Religies worden onderhouden door mensen. Mensen die niet van bil kunnen gaan, want seks is het eerste aardse genot. En als je dat niet kunt hebben, is macht een goede tweede. En dat geeft religie aan mensen. Macht. Macht is seks voor mensen die geen seks kunnen of willen hebben, of die er niet goed in zijn”.

Nog: “Islam is de enige religie die handelt als de maffia - ze zal je fucking doden als je iets verkeerds zegt”.

Bill Maher

Bron: Knack

Hoe edel en beschaafd de islam is, dat kan je uit de verhalen afleiden van yezidi-meisjes die de tot slavin gemaakte Amerikaanse Kayla Mueller hebben gekend. Kayla Mueller diende net als zij als seksslavin voor die gore zak van een al-Baghdadi, de zelfverklaarde Kalief van het spook- en terreurkalifaat van de Islamitische Staat. Voor en na het verkrachten van zijn slavinnen ging de schurk op zijn knieën zitten om te bidden. Want door zijn criminele daad kwam hij dichter tot God, beweerde hij. Ja, we kunnen in het Westen nog veel spiritueels leren van de islam.

Ter hulp geroepen “deskundigen” zullen natuurlijk weer beweren dat dit alles niets met de “echte” islam te maken heeft, maar onderstaande citaten spreken die stelling tegen. En zo zijn er nog wel enkele uit de Koran of de Hadith te vinden. Er bestaan zelfs islamitische richtlijnen om “beschadiging” bij de seksslavinnen tegen te gaan, en wel door de toepassing van de coïtus interruptus. Die techniek om zwangerschappen te voorkomen moet slavinnen hun “geldwaarde” laten behouden bij verkoop of ruil. Niet dat al-Baghdadi deze regel in acht zal hebben genomen, want hij hangt de meer conservatieve gedachte aan dat alleen Allah beslist over wie er op de aarde komt en dat coitus interruptus niet hoeft, dat het zelfs on-islamitisch is:

Narrated Abu Said Al-Khudri: We got female captives in the war booty and we used to do coitus interruptus with them. So we asked Allah's Apostle about it and he said, ‘Do you really do that?’ repeating the question thrice, ‘There is no soul that is destined to exist but will come into existence, till the Day of Resurrection.’”

Sahih Bukhari 7:62:137

Bron: WikiIslam

Islam allows a man to have intercourse with his slave woman, whether he has a wife or wives or he is not married... Whoever regards that as haraam is a sinner who is going against the consensus of the scholars.

“Ruling on having intercourse with a slave woman when one has a wife”
Islam Q&A, Fatwa No. 10382, November 24, 2005

Bron: WikiIslam

Het probleem zit in dit geval echter dieper, want ook in België houden verschillende van die gekken zich met dezelfde praktijken bezig als in Syrië en Irak. En de vraag is of we dergelijke beesten bij hun terugkeer zomaar op onze vrouwen mogen loslaten.

Ik ben ooit veroordeeld door onze “maffiose” rechtbanken wegens het aanklagen van verkrachters die onze straten onveilig maakten. Toen waren de daders zwarte jeugdbendes in Brussel. Dat mocht ik niet doen; dat was - zoals islamisten zouden zeggen - “haram”. En volgens onze eigen Belgische rechtbanken ging het om volksopruiing, een soort van westerse “haram” dus.

Het kan zijn dat het gerecht mensen zoals ik in de toekomst weer zal gaan vervolgen, ditmaal wegens het waarschuwen voor op “religieuze” gronden gebaseerde grootschalige verkrachtingen van westerse vrouwen. Maar dat mag niemand van ons tegenhouden; wij moeten ons organiseren en wij moeten blijven ageren. Tenzij je graag je dochter of echtgenote zou willen offeren aan de frustraties van islamitische of andere verkrachters. Als je weet dat in het Verenigd Koninkrijk op dit ogenblik een ware verkrachtingsgolf plaatsheeft, dat Zweden het op één na hoogste verkrachtingscijfer van de wereld heeft (neen, niet India waar onze pers het steeds over heeft, maar een Europees land!). Hier worden records gebroken op vlak van religieus-raciaal geïnspireerde verkrachtingen.

Zwijgen kan niet meer. Dat zou misdadig zijn. Zelfs wanneer we daarvoor vervolgd en gediscrimineerd dreigen te worden, moeten we die schandelijke wantoestanden blijven aanklagen. Daarom eist het N-SA ook dat terugkerende oorlogsmisdadigers worden opgesloten in het voormalige kamp van Breendonk. Is dat een overdreven eis? Is dat onmenselijk? Wij denken van niet. Werden daar na de vorige oorlog immers geen andere “strijders” opgesloten en zelfs geëxecuteerd? Wat toen kon, kan vandaag nog steeds.

“Ruling on having intercourse with a slave woman when one has a wife”
Islam Q&A, Fatwa No. 10382, November 24, 2005 (die)

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter