Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Friday, 04 September 2015 12:19

Kindermoord!!

Written by 

Hoe ver gelukzoekers willen gaan om een deel van onze welvaart te veroveren, dat kan men aan bovenstaande foto zien: een foto van een kind dat door zijn eigen ouders werd opgeofferd (misdadige verwaarlozing en doodslag zou dat heten mocht het door een Belgische ouder zijn veroorzaakt) en dat met als enig doel rijkdom te verwerven. Kan de hebzucht van een vader nog groter zijn als hij daarvoor zijn eigen kinderen offert?

Maar voor de emo-propagandamachine van de burgerij is dit beeld niet een beeld van verwaarlozing en doodslag, doodslag gepleegd door een kinderbeul (de vader van Aylan Kurdi), maar integendeel een platvloers propagandamiddel geworden om de vreemdelingeninvoer tegenover de bevolking te kunnen rechtvaardigen. En omdat de burgerlijke argumenten niet voldoen om de bevolking deze invasie te doen slikken is de dood van dit kind een godsgeschenk voor de media. Of is het een geschenk van Allah? Als gieren hebben de media zich op het kleine jongetje geworpen. De criminele vader, wordt integendeel door de media als een held voorgesteld, als een voorbeeld van hoe onbaatzuchtig dit soort van immigranten en islamieten wel niet is.

Maar de waarheid is: deze man is een kindermoordenaar, hoe hard men ook probeert er een held van te maken. Welke vrouw zou het verdragen dat haar kinderen worden gedood voor een zoektocht naar geld en bezit. Die vraag moeten vele moeders en vrouwen van bij ons zich vandaag eens stellen als ze de beelden van het dode joch zien. Misschien dat het snotteren dan verandert in haat tegen een dergelijke monsterlijke vader of echtgenoot, hij die de verpletterende verantwoordelijkheid voor de dood van zijn twee kinderen (en echtgenote) draagt. Morele verontwaardiging moet tegen de dader gericht, het is ziekelijk de schuld bij 'anderen' te leggen. Moreel corrupt is dat, eigen aan de decadentie bij links en de burgerlijke elite.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter