Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Saturday, 05 September 2015 11:44

Eerste nationaal pamflet (deel 1) dat verdeeld zal worden bij asielcentra

Written by 

HOUD DE OORLOG BUITEN! STOP DE ASIELINVASIE!

De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

In 1973 schreef Jean Raspail met Le Camp des Saints (“Het Legerkamp der Heiligen”) een boek dat zijn tijd ver vooruit was. Dit meesterlijke “anti-epos” beschrijft de odyssee van één miljoen (Indische) bootvluchtelingen naar Europa. Zij vormen de voorbode van de gekleurde volkeren die vanuit de vier hoeken van de aarde zullen optrekken naar de blanke wereld om ze te veroveren, en wel met de hulp van de vele reeds aanwezige kleurlingen in Europa en hun blanke collaborateurs.

Anno 2015 is Le Camp des Saints geen visionaire roman meer, maar (virtuele) werkelijkheid. De vluchtelingenstroom naar Europa heeft proporties aangenomen die die van het boek overtreffen. Zo worden in Duitsland alleen al 800 000 vluchtelingen verwacht dit jaar. Het hek is van de dam en ongewenste indringers (vaak jonge en niet onbemiddelde avonturiers) dreigen voortaan elk jaar met honderdduizenden de buitengrenzen van de EU te overspoelen. Met een verwachte wereldbevolking van 15 miljard mensen tegen het einde van deze eeuw is die mensenstroom overigens nog lang niet opgedroogd. De Afrikaanse bevolking zou tegen 2050 verdubbelen van 1,2 tot 2,5 miljard, terwijl de Europese zou stagneren rond 738 miljoen (ook al “dankzij” een grote moslimpopulatie!). Demografen van de VN vertellen daar echter niet bij dat we met het huidige migratiesaldo afstevenen op een genocide van de blanke mensheid. Lees gerust de definities van het volkerenrecht en de VN zelf erop na en vergelijk ze met die van “multiculturalisme”.

Het spreekt voor zich dat onder een dergelijk gesternte de eisen van de indringers steeds luider en steeds harder zullen weerklinken. Net als in Le Camp de Saints voelen zij zich gesterkt door hun godsdienst, in dit geval de islam: woestijngodsdienst bij uitstek en schepper van woestijnen. Net als in Le Camp des Saints worden zij met raad en daad bijgestaan door een perfide schare extreem-linkse arbeidersverraders en vreemdelingenknuffelaars, hun “kameraden” advocaten en dokters, gezagsdragers van de drie Abrahamitische godsdiensten (de ene al sluwer dan de andere), ngo’s en andere makelaars in menselijke ellende, democratische politici van alle gezindten en obediënties, gewiekste haaien, ketterse christenen, humanisten, anarchistische straatterroristen en heel veel ander gespuis. En dan hebben we het nog niet gehad over de vuile rol die de nieuws- en stemmingmakers van de media spelen. Zij voeren de psychologische oorlog voor de vijand.

De partijen denken de zaakjes voor elkaar te hebben: de linkse wrijven zich in de handen met de nieuwe kiezers die het continent binnentrekken, de rechtse zien een demografische tsunami en beginnen de economische groei al uit te rekenen (geen enkele slimmerd durft op te merken dat die “groei” verdacht veel weg heeft van een kankergezwel!). Zij zijn de “humanitaire” en de “economische” kant van de immigratie-medaille. Nog andere (rechtse) partijen hopen dan weer de volkswoede electoraal te verzilveren en om te buigen tot een parlementair schijngevecht, waarbij niet langer de invasie zelf maar louter de formaliteiten ervan ter discussie worden gesteld. Allemaal zullen ze zo blijven redeneren tot ze eens de spreekwoordelijke strop zullen aanreiken, waarmee ze zelf zullen worden opgehangen (al is de kans groot dat het een kromzwaard zal zijn). De vijfde colonne van IS is niet van zins om zich als kiesvee van een linkse “dhimmi” of rechtse “sjabbesgoj” te laten gebruiken.

Aangemoedigd door zoveel landverraders, saboteurs en vaandelvluchtplegers, aangevuurd door hun geloof en (vooral) aangetrokken door onze betrekkelijke, moeizaam verworven welvaart achten de indringers de tijd rijp om massaal asiel te eisen. Daarbovenop liefst ook een baan, een huis en een hele resem andere sociale voorzieningen. Als ze dat niet snel genoeg krijgen, zullen ze het vroeg of laat wel nemen, zeker als ze gefrustreerd raken in hun verwachtingen (en dat zullen ze). Zelfs blanke vrouwen worden door sommige “oorlogsgetraumatiseerden” als een rechtmatige compensatie voor aangedaan leed beschouwd.

Het Westen is door zijn liberale mens- en wereldbeeld gek geworden. Het heeft die gekte over de hele wereld uitgedragen met als gevolg dat het nu onder de voet wordt gelopen (en zich gewillig laat lopen!) door barbaren die van heinde en verre toestromen en zullen blijven toestromen. Dát is de les van Le Camp des Saints. Laten we het niet zo ver komen!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter