Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Thursday, 10 September 2015 12:13

Pamflet-actie N-SA in Sijsele: Rode Kruis en vreemdelingen maken van hun oren

Written by 

Toen een van onze vrijwilligers bij de poort van de kazerne een pamflet aanbood aan een medewerkster van het Rode (Volksverraders-)Kruis, dat de opvang in Sijsele organiseert, ontspon zich een discussie met haar. En omdat de discussie niet bepaald op een vriendelijk toon verliep (en het er dus luid aan toeging) vonden enkele aangespoelde indringers het nodig zich erin te mengen. Niet dat die asieleisers Nederlands verstaan, maar de intonatie van onze stemmen was genoeg aanleiding voor hen om partij te kiezen. Voor hen zijn die Rode Kruis-onderkruipers blanke Sinterklazen die hen als echte sloren op hun wenken bedienen, vandaar hun sympathie voor hen natuurlijk.

Ze hadden dus vlug door dat onze N-SA-vrijwilliger niet hun grootste supporter was en begonnen in het Engels te schelden en te dreigen. En omdat het juist vijf voor twaalf was en de asielzoekers in groepjes van hun ochtendwandeling aan het terugkeren waren naar hun ALL-IN hotel (om daar hun kas te vullen op onze kosten), waren er in geen tijd een vijfentwintigtal van die zogezegde “getraumatiseerde” oorlogsvluchtelingen als een bende losgeslagen hooligans aan het roepen en dreigen tegen onze man. Die jonge gasten leken helemaal niet uitgehongerd of vermoeid en zagen er allesbehalve verwaarloosd uit. Integendeel, ze leken in prima conditie. Wel te laf om in het leger van hun land te dienen, niet om een grote muil op te zetten hier (zo kennen we dat volk). Dat onze man “gek” was en een “fascist” (die Rode Kruis-medewerkers geven die gasten blijkbaar leuke informatie). De “fuck you”-kreten waren niet van de lucht. Kortom, een gezellige babbel met de o zo vreedzame asieleisers was dat daar. Nu weet onze N-SA-vrijwilliger aan welk goed doel een deel van zijn loon wordt gespendeerd . De Rode Kruis-muis aan de poort was intussen al gevlucht naar haar bureautje. Zij zou van krommenaas gebaard hebben, mocht het rapaille tot geweld zijn overgegaan.

Wij weten van niets is dan ook hun motto. En als je slaag krijgt van hun hotelgasten, dan is dat natuurlijk je eigen schuld. Een mooie toekomst wacht ons allen, als dat tuig morgen in onze straten komt wonen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter