Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Friday, 11 September 2015 12:38

N-SA eist: aparte scholen voor moslims!

Written by 

Ook nu weer is het vermeende slachtoffer een moslimmeke, en zijn de klagers in lompen gehulde, in verregaande staat van hysterie verkerende, amper Nederlands wauwelende niet door enige vorm van beroepsbezigheden gehinderde dolgedraaide allochtone viswijven, die krijsend en gillend aan de schoolpoort staan te springen, met verder wat grijnzende religieuze baardaapachtige in pijama gehulde fanatici op de achtergrond om alles aan te porren.

Bron: www.tscheldt.be

Omdat men op deze manier een stuk van de immigratie-industrie treft (autochtone scholen en hun personeel hebben er dan geen financieel belang meer bij om de islam te verdedigen of te steunen), uiteindelijk worden het concurrenten van elkaar. Zo kunnen we de neoliberale ideologie in ons voordeel doen werken.

Op termijn moeten we de financiering van scholen anders bekijken, waarbij er een volksnationalistische visie op onderwijs moet worden ontwikkeld. Inburgering werkt niet en is zelfs niet wenselijk: we moeten werken aan “uitburgering”, vóór het hier helemaal uit de hand loopt en we in Syrische toestanden verzeilen.

Alleen remigratie kan een oplossing bieden; remigratie van de hier reeds verblijvende vreemdelingen (men moet daar een tijdskader voor uitwerken), maar zeker van de vreemdelingen die nu ons land binnenvallen. Eerste stap daarbij is: detentie-accommodatie ter beschikking stellen en het leger inschakelen om ze te bewaken. Tweede stap is de verplaatsing van de migranten, wat niet meer of minder moreel is dan dat zij zichzelf “verplaatsen” met de steun van criminele benden, door middel van bedrog (vervalste paspoorten) en leugens (“wij komen uit oorlogsgebied”, ook wanneer het duidelijk niet zo is)

Draai de belangen van de immigratie-industrie om in een remigratie-industrie. Alleen zo kunnen we een deel van de burgerij overtuigen. Waar de burgerij immers altijd oren naar heeft, dat is geld. Dat is ook de reden dat ze tot op vandaag de influx van vreemdelingen ondersteunt. Kijk maar naar de oproepen van de werkgevers ter zake en naar hun knechten van de politiek, zij willen de ingevoerde massa direct aan het werk zetten. Dat zoiets ten koste van eigen werkgelegenheid gaat, deert hen niet. Dat er 600.000 werklozen zijn, deert dat profitariaat nog minder. Samen met wetten die immigratie en steun aan immigratie strafbaar maken moeten we een wettenarsenaal ontwikkelen dat remigratie financieel en moreel bevordert. Alleen een nationaal-revolutionaire partij en beweging zoals het Nieuw-Solidaristisch Alternatief kan en zal zoiets kunnen verwezenlijken. Daarom: help mee met de uitbouw van een dergelijke beweging/partij! Het enige alternatief is nog eens 30 jaar naar een parlementair zottekesspel kijken, waar zogezegd “extreemrechts” voor joker mag spelen (weliswaar tegen riante vergoeding).

Steun de opbouw van een strijdformatie! Steun het N-SA!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter