Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Friday, 18 September 2015 15:32

Belgische regering nodigt IS-terroristen uit: steek de basis van Koksijde in brand

Written by 

We hebben de leiders die we verdienen (lees: verkozen hebben). Dat is een oude waarheid. Wanneer die verkozen beroepspolitici ook nog eens compleet doorslaan tijdens hun mandaat, dan hebben we daaraan echter geen schuld. Want compleet doorslaan, dat is exact wat die gasten vandaag doen, zeker gezien de noodsituatie waarin we ons nu bevinden met de huidige asielinvasie (voor de meeste van die politici is de huidige vluchtelingen-invasie niet eens een noodsituatie). Moet je nagaan welk soort mensen er aan de macht zijn in dit land!

Die vet betaalde politici hadden dan ook nooit de bedoeling of de verantwoordelijkheidszin om zware beslissingen te nemen, toen ze vorig jaar de postjes onder elkaar aan het verdelen waren. Hebzucht en macht, dat was hun streven. Partij- en geldbelangen waren hun objectieve doelen. De volgende verkiezingen hun lange termijnobjectief. En dan krijgen ze plots die invasie over zich heen ... Nochtans hadden die politici zelf de lont van de huidige asielinvasie aangestoken. Ze vonden immers allemaal dat het een goed idee leek om Bashar al-Assad, de president van Syrië, een kopje kleiner te laten maken. Dat ze daarvoor een bende crapuul en moordenaars in de arm moesten nemen? Ach, de democratie is een offer waard ... Daarna mocht Moammar al-Qadhafi de zegeningen van hun democratie ontvangen. Hij werd dan ook door “democratische” bondgenoten van onze pak-de-poen-democraten afgeslacht als een beest. Resultaat: de grens die onder het Qadhafi-regime op slot was, werd door toedoen van onze politici met één slag opengesmeten. Gevolg: een tsunami aan asielindringers die Europa overspoelen. Oeps, foutje van onze superslimme politici ...

Maar de slimheid van onze politici kent geen grenzen. Verwaand als ze zijn, gaan ze vandaag over tot de “spreiding” van het bezettingsleger van asielzoekers in ons land. En daarbij slaan ze geen acht op zoiets triviaals als de mogelijkheid (quasi zekerheid) dat er zich onder die asielbezetters ook IS-terroristen bevinden. Ze beweren natuurlijk van niet … Hoe ze dat weten? Ik zou het niet weten. De Staatsveiligheid nog minder. Die laatste moet namelijk nationalisten in de smiezen houden, want van “rechts” komt het gevaar vandaag. Dat onnozele liedje kennen we onderhand. En zelfs indien er zich – wonder boven wonder! – geen enkele IS-terrorist onder de horden indringers zou bevinden (maar wie kan echt aannemen dat Daesh zo dom is om een dergelijke buitenkans tot infiltratie te laten liggen?), dan nog moet rekening worden gehouden met islamitische terreurcellen die zich al in ons land schuilhouden (sommigen vinden zelfs kalasjnikovs in Brusselse parken, ze moeten die zelfs niet kopen blijkbaar). Tel daarbij dat leden van zulke cellen zich voor 800 dollar een vals Syrisch paspoort kunnen aanschaffen, dan is het gevaar toch groot dat een terrorist van hier zich onder de vluchtelingen mengt en zich zo toegang verschaft tot de basis van Koksijde? Die terrorist heeft dan niet eens een Stinger of een ander grond-luchtdoelwapen nodig om een helikopter of vliegtuig uit de lucht te halen (en we hebben er maar een paar). Neen, wat die man moet doen is simpel: hij moet zich een handwapen en een paar brandbommen aanschaffen. Als je al een kalasjnikov in een park kan vinden, dan moet het in de duinen en bosjes rond de basis kinderspel zijn er een te vinden. Zeker als je vrienden er een paar begraven.

De in de basis gehuisveste terrorist(ten) (het is toch lekker gemakkelijk als je bij je doel mag slapen van je vijand) die kunnen gerust zijn dat de bewaking minimaal zal zijn … Dat zeggen de militaire vakbonden nu al ... Als de bewakers al gewapend zijn ... en als ze al een ladder in hun wapen hebben ... dan moeten die jongens drie keer “halt, halt of ik schiet roepen” pas daarna een waarschuwingsschot in de lucht lossen ... en pas daarna, terwijl ze moeten uitkijken of ze de vijand van voren kunnen treffen (in de zij of rug is geen wettige zelfverdediging). Je kan er donder op zeggen dat onze in de basis geïnfiltreerde terroristen zich ondertussen geen bal van deze interventieprotocollen (bewakings-drill) zullen aantrekken en lustig onze jongens omver zullen knallen, waarna ze het vliegende materieel in de fik kunnen steken. Bye-bye, helikopters!

Als er morgen op basissen waar F16-vliegtuigen gestationeerd staan ook asielzoekers worden ingekwartierd, dan bestaat de mogelijkheid dat terroristen in één klap elke interventie in Syrië of ergens anders onmogelijk maken, omdat het materieel al aan de grond vernietigd zal zijn. Ik denk dat ons militair materieel vandaag beter af is als het in Irak of Afghanistan gestationeerd is ... Hoe dat komt? Omdat we in eigen land af te rekenen hebben met een corrupte, domme politieke klasse. Een politieke klasse die niet onze militaire capaciteit in bescherming neemt, maar ze integendeel met het “kazerneren” van asielzoekers in gevaar brengt. Landverraad kent vele gezichten.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter