Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Friday, 09 October 2009 15:43

In het Verzet

Written by 

Na afloop van een debatavond werden enkele kameraden uit de nationalistische beweging aangevallen door straatterroristen. Het is niet de eerste maal dat dit gebeurt. Integendeel, het gebruikte geweld wordt steeds extremer. In een periode dat de machtselite en de burgerij in grote crisis verkeren, in een periode dat het gastarbeidersprobleem steeds meer naar een kookpunt gaat is het niet abnormaal dat dergelijk geweld toeneemt. Op klaarlichte dag worden gewone mensen, onder wie veel ouderen, brutaal gemolesteerd en diep in hun eer en menselijkheid geraakt. In bepaalde wijken worden vrouwen en meisjes door bendes ingevoerde vreemdelingen verkracht en misbruikt. Eerst waren het alleen maar zwakke groepen zoals oude mensen en vrouwen die in bijna volle openbaarheid werden aangerand door allochtonen. Nu heeft het geweld zich uitgebreid en richten crapuleuze randgroepen, allochtoon of autochtoon, zich ook op anderen. Speciaal geviseerd worden nu de politieke activisten die zich inzetten voor het welzijn en voor de belangen van het eigen Vlaamse volk. Zij worden nu in Gent blijkbaar zelfs op straat overvallen en met ijzeren kettingen en staven bewerkt. De politie weet van niks en heeft al lang elke poging tot bestrijding van dergelijke gewelddadige incidenten opgegeven. Voor de ordediensten van de staat zijn dergelijke incidenten nu even gewoon als parkeerovertredingen. Alleen worden parkeerovertredingen scherp vervolgd, terwijl in het ziekenhuis slaan van politieke militanten en gewone burgers als een niet te bestrijden causaliteit wordt gezien.

 

De burgerij laat betijen, voor haar zijn die straatterroristen een handig middel om de bevolking - en vooral  politieke activisten die kritiek hebben op het systeem - onder de duim te houden. Net zoals in de jaren van de grote crisis in de vorige eeuw, worden nu weer stoottroepen ingezet die de bevolking en politieke tegenstanders mogen intimideren en molesteren. Deze stoottroepen bestaan voor een groot stuk uit ontspoorde jongeren die door de burgerij van drugs worden voorzien via het gedoogbeleid en zodanig verdwaasd zijn, dat ze blind geweld in opdracht van die burgerij uitvoeren. Zelf noemen ze zich "linkse" of "anarchistische" jongeren die staan voor een multiculturele en verdraagzame maatschappij, maar dat is alleen maar bedoeld als een soort morele rechtvaardiging voor hun straatterrorisme. Het is ook als code bedoeld voor de pers, die dan altijd een welwillend oogje dichtknijpt.Tenslotte vechten deze sociaal-gedegenereerde straathooligans voor de belangen van de vreemde man. Voor de ingevoerde productiekrachten van onze profiteurselite. Voor geweld dat voor 'de goede zaak' gevoerd wordt, hebben de media van dezelfde elite dan ook alle begrip. Zij weten net zoals de politie en de politieke huichelaars van niks.

Het N-SA is echter niet van plan om zich van de straat te laten verjagen door drugverslaafde linkse hooligans. Sterker nog, het N-SA zal elke kameraad die daar het slachtoffer van wordt verdedigen. Wij zijn wars van elk sektarisme en geloven in de eendracht van nationalisten die zich nationaal-revolutionair opstellen. Alleen de volksfrontgedachte van verenigde krachten is en zal een wapen zijn tegen het huidige en het toekomstige geweld van dergelijke tegenstanders. Alleen als die weten dat wij verenigd zijn, zullen zij twee maal nadenken voor ze weer uit de bol gaan. Daarom heeft het N-SA een aanvraag naar het Gentse stadsbestuur verzonden waarin wij toelating voor een fakkeltocht vragen die moet doorgaan een van de volgende weken. Een fakkeltocht tegen zinloos geweld. Wij hopen dat, indien er toelating wordt verleend, iedereen het algemeen belang in het oog houdt en zich aansluit bij dit initiatief.

Voor ons is het duidelijk, na ons congres-concert van zaterdag 10-10 gaat de strijd door. Voor ons is er maar één motto. Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat! En die weg loopt langs de straten en de pleinen van ons land. ONS LAND!

Wij zijn bereid.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter