Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Thursday, 19 November 2015 11:15

Het terrorisme in onze steden is niet de schuld van Assad

Written by 

Deze man spreekt de waarheid als hij zegt dat het terrorisme in onze steden niet zijn schuld is, maar wel die van NAVO-bondgenoot Turkije én van de Saoedi-miljardairs (die ook het terrorisme tegen het Syrische regime en volk meeorganiseren en -financieren). Spijtig genoeg mét medeweten (en medewerking) van de politieke elites in het Westen. Ónze politici.

Turkije en Saoedi-Arabië zijn tegen Assad, maar zijn dat allerminst uit democratische of humanitaire bekommernis. Beide landen zijn immers dictatoriale regimes, het ene al wat meer dan het andere. Behalve het feit dat ze dictatoriaal zijn, zijn ze ook nog eens imperialistisch, omdat ze uit zijn op het grondgebied van hun buurlanden. Dat alles wordt verpakt in een religieuze context (bevrijding van soennitische broeders en zusters) en klaar is kees. Wat nog maar eens bewijst: de islamfobie, de islamhaat is het grootst bij islamieten zelf; ze vermoorden elkaar ervoor, ze vermoorden elkaar erdoor.

Als sanctie voor dit soennitisch-islamitische imperialisme moeten we Turkije uit het westerse militaire bondgenootschap van de NAVO buitensluiten alsook Saoedi-Arabië economische en militaire sancties opleggen. Doen we dat niet, dan zijn wij medeschuldig aan het imperialisme van beide landen. Maar er is meer ... Door de Turken en de Saoedi’s verder hun gang te laten gaan zijn de westerse elites ook medeschuldig aan de doden die vallen in onze steden. Wat een trieste waarheid blootlegt: de vijand is onder ons, en hij bestaat uit de met Turkije en Saoedi-Arabië collaborerende kapitalistische bourgeoisie in ons land. Onze elite is zo schuldige partij. De terroristen moorden, maar onze elite heeft dat op verschillende manieren gefaciliteerd (door immigratie en collaboratie met de genoemde landen).

Daarom: stop het soennitische imperialisme van Turkije en Saoedi-Arabië. Turkije uit de NAVO!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter