Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 September 2017

Friday, 27 November 2015 12:01

AFF: de sociaal-fascistische schooiers van het regime

Written by 

De communist van het AFF probeert de ADIV (militaire veiligheid) gerust te stellen. “Er schuilt geen gevaar vanuit extreemlinkse hoek bij het Belgische leger”, zo schrijft de dienstweigeraar.

Logisch is dat, omdat eerst en vooral de vraag kan worden gesteld welke linkse strandjanet nu zijn land zou willen dienen in het leger. Extreemlinks erkent zelfs niet het bestaan van een “eigen” land, een eigen volk, laat staan dat het er voorstander van is om het te verdedigen. Groter landverraad bestaat niet, die gasten zijn daar kampioenen in. Extreemlinks is niet aanwezig in het leger, gewoonweg omdat het defensie afwijst. Dan moet de ADIV inderdaad niet waakzaam zijn tegenover extreemlinksen in het leger (ze zijn daar niet aanwezig). Wel moet de Staatsveiligheid hen in het oog houden, omdat extreemlinks het leger van buitenaf ondermijnt.

En ten tweede: de bourgeoisie moet in het algemeen niet bang zijn voor extreemlinks, want extreemlinks is haar grootste bondgenoot. Dat uit zich in de steun die links aan de elite geeft bij de invoer van vreemdelingen in ons land (waardoor de sociale rechten van het eigen volk worden vernietigd). Ja, de trotskisten zijn waarlijk de “echte” sociaal-fascisten. Zelfs Vadertje Stalin wist dat al.


“De drie belangrijkste ‘extremistische bewegingen’ zijn volgens de ADIV (= de militaire inlichtingendienst) de radicale islam, extreemrechts en criminele motorbendes.” Bij het OCAD kunnen ze gerust zijn: bij het Belgisch leger schuilt alvast geen gevaar vanuit extreemlinkse hoek.

Bron: AFF

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter