Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 23 December 2015 17:19

Ween, verworpenen de aarde, op uw weg geleid door sociaal-democraten

Written by 

... we hebben de vijand al binnengehaald. We hoeven ons niet meer te verdedigen.

Dat mensen langer moeten werken, de pensioenen te laag zijn, wachtuitkeringen voor duizenden zijn afgeschaft of ingekort (twee maatregelen van de socialisten zelf), dat is allemaal waar. Dat werklozen worden gestraft omdat er geen werk is, zieken zullen worden “weggesaneerd”, een genezingsmethode die de wereld ons benijdt (dankzij Maggie de trol), dat is allemaal waar.

Maar hoort u kameraad John Crombez met één woord over de kostprijs van de asielinvoer reppen? Neen, met geen enkel. Die kost moet nochtans gigantisch zijn, want niemand mag hem berekenen (te gevoelig voor de progressieve zieltjes die vasthouden aan hun pro-immigratiefantasie). Dan te willen afgeven op de aankoop van vliegtuigen voor defensie is een goedkope truc. Een truc die de pacifisten altijd graag gebruiken (bij gebrek aan beter).

Wij, solidaristen, hebben liever dat geld wordt geïnvesteerd in de eigen landsverdediging (dat zoiets beter in Benelux-verband gebeurt, is een andere zaak) dan dat het wordt verspild aan vreemdelingen. Dat die internationale socialisten graag hun land en volk verraden, weten we. Dat is hun (vuile) zaak, wij willen ons land echter verdedigen.


Crombez: Mensen kunnen niet met pensioen, maar we kunnen wel 9 miljard voor gevechtsvliegtuigen betalen”

“Een gebrek aan visie en het doorschuiven van facturen.” Sp.a-voorzitter John Crombez was in ‘De ochtend’ op Radio 1 niet mals voor het kerstakkoord van de federale regering. Met miljarden euro's voor straaljagers en meer blauw op straat trekt die volop de kaart van de veiligheid.

Bron: De Morgen (23 december 2015)

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter