Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Wednesday, 06 January 2016 18:20

Progressieve methode om verkrachting te vermijden: een armlengte afstand houden

Written by 

Volgens de Duitse pro-immigratiesloerie Henriette Reker, burgemeester van de stad Keulen én juriste (je kan niet geloven welke onzin juristen verzinnen), moeten vrouwen minstens “een armlengte afstand” van bruine mannen houden om in de toekomst hun eigen veiligheid te garanderen. Doen ze dat niet – en worden ze aangerand of verkracht - dan is het oordeel van de politiek-correct juriste streng, maar rechtvaardig:  “eigen schuld dikke bult”. Slachtoffer als mededader (= je bent zelf verantwoordelijk voor misdaden die tegen je worden begaan), dat is ook bij ons een uitleg die het liberale tot linkse advocatengild graag wil gebruiken om zijn smerige criminele cliënteel tegemoet te kunnen komen. Maar de uitspraak van het politieke gedrocht uit Keulen is van een zodanige wansmakelijkheid en wereldvreemdheid dat het ronduit stuitend is om te lezen. Overigens: wat ons betreft, is een armlengte afstand nemen van die bruine mannen niet genoeg is, dat moet minstens een continent zijn!

Is het niet juist het soort mensen als de burgemeester van Keulen dat altijd loopt te mekkeren dat de multicultuur voor ons allemaal een verrijkende ervaring is. Inderdaad, die multiculturele maatschappij is verrijkend en biedt heel wat mogelijkheden tot avontuurlijke ervaringen. Zeker als je als vrouw graag een keer (of meerdere keren, het is toch gratis) ervaring zou willen opdoen met verkrachting, en dan nog in semi-oorlogsomstandigheden (het geweld in Keulen was georganiseerd, zo is vandaag bekend). Of hoe het voelt om midden in de stad gemolesteerd en van je bezittingen beroofd te worden zonder dat de politie een poot uitsteekt. En ook voor je echtgenoot of vriend, vader of moeder moet het een zalig gevoel zijn om op zulke barbaarse toestanden te kunnen staan kijken zonder iets te mogen ondernemen dat als “politiek incorrect” kan worden bestempeld. Dat is toch een unieke ervaring? Een examen in “verdraagzaamheid”, een proeve van tolerantie en antiracisme om de multiculturele uitwisseling zo zijn “natuurlijke” gang te laten gaan. Je vrouw of vriendin verkracht of bepoteld te zien worden, terwijl je erbij staat te kijken. Om ondanks de situatie toch genoeg bij de pinken te blijven en te beslissen: neen, ik doen niets om mijn vrouw of vriendin te verdedigen. Omdat ik geen racist wil zijn. Omdat ik verdraagzaam wil zijn, omdat de arme jongens die mijn vrouw onteren met hun vuile poten ... uit oorlogsgebied komen.

 

 

Die sukkelaars met hun oorlogstrauma’s toch! Het enige trauma dat die klootzakken hebben, bestaat er waarschijnlijk in dat ze hun verkrachtingspraktijken in eigen land niet meer konden botvieren, omdat het daar te gevaarlijk werd voor hen. Dus komen die schurken naar hier. Ook die schurken lezen immers kranten, kijken naar tv en weten: in het Westen zijn zij, asielzoekers, ongenaakbaar. Daar bestaan zelfs wetten die bepalen dat het verboden is te zeggen dat zij verkrachten en stelen, minstens hun afkomst verzwegen wordt wanneer de feiten al eens in de openbaarheid komen. Zoals nu in Keulen, waar het vanwege de massale omvang niet meer dood te zwijgen was.
 
Is het niet allemaal prachtig voor die broeders, de bescherming van hun raciale en culturele integriteit die ze in het Westen genieten? Die gaat zelfs zo ver dat wanneer een inboorling (een vuile kuffar, dat spreekt) luidop zegt “dat zwarten of vreemdelingen meisjes in hun straten verkrachten” die inboorling door zijn eigen rechtssysteem van zijn burgerrechten wordt beroofd. Dat de waarheid op die manier – en ten dienste van Allah – wordt verzwegen, de vrijheid van spreken wordt ingeperkt. Dat is toch een bewijs van Zijn grootsheid, hoe hij zelfs die dwaze vrouwelijke rechters (hoeren uiteraard, want ongelovig) de sharia-rechtspraak kan laten spreken? Ja, hoeren zijn het daar in het Westen, zeker die manwijven van het gerecht.

En die blanke mannen, vraagt ge u af? In de naam van Allah, man, wat een jeannetten zijn me dat, lafaards wier vrouwen je mag bepotelen, ongestraft! Allemaal terwijl ze schietgebedjes over verdraagzaamheid en integratie staan te prevelen. Zou dat de God van die blanke mannen zijn, de Heilige Drievuldigheid van verdraagzaamheid, tolerantie en integratie, tot wie ze staan te bidden terwijl wij hun vrouwen nemen? Zelfs de politie heeft álle begrip, de rechters zijn altijd bereid tot interculturele clementie, het Westen lijkt wel het paradijs.

Ja, en dat is nog niet alles. Sommigen van die blanke vrouwen komen “vrijwillig” naar de plaatsen waar wij, broeders, verblijven. Om ons te dienen en onze vuiligheid op te kuisen, zoals in Calais en Duinkerke, en zich graag te laten neuken ook. Allemaal gratis en in de naam van de verdraagzaamheid en de interculturele uitwisseling. Wij zijn waarlijk superieur aan dat ongelovige volkje. Allah is onze getuige. Hoe kan een volk zo decadent zijn, hoe kunnen mannen zo verwijfd zijn dat ze het vuil van andere mannen komen opkuisen, terwijl ze hun vrouwen ons laten plezieren. Alleen Allah kent het antwoord.

Die sufferds zijn nu reeds onze dienaars. Nu nog hun vrouwen tot slaven maken, dan wordt het zoals de profeet het wil – en zoals het in Syrië is:  “Seks met je vrouw en met je slavinnen hebben” (ook met kinderen vanaf 9 jaar maar dat is een ander verhaal). Dat voeren we later wel in. Het “paradijs” is niet in één dag geschapen. Tot dat doel moeten we die onnozele blanken nog een beetje meer bewerken, die linkse blanken volgen ons nu al in dat verlangen, maar, ja, die zijn zo slaafs dat ze ons in alles volgen. Het zijn vervelende eikels, mijn broeders en ik denken trouwens dat het jeannetten zijn. Die maken we daarom wel een kopje kleiner na de machtswissel, die zeikerds.

Zusters mogen natuurlijk geen haar gekrenkt worden, maar ongelovige vrouwen kunnen nooit zusters zijn. Zeker niet die wijven met hun zever over multicultuur, hen niét verkrachten (in de naam van Allah), dat zou pas een zonde zijn. Want zij die beweren dat alle culturen gelijkwaardig zijn, dat zijn godslasteraars en hun lot is door Allah bepaald: zij zullen tot slaaf worden gemaakt. Zijn wil, niks aan te doen.

Dat zal dat takkewijf van Keulen nog wel ondervinden, in de naam van Allah en de wil tot gratis neuken.

Volgens de Duitse pro-immigratiesloerie Henriette Reker, burgemeester van de stad Keulen én juriste (je kan niet geloven welke onzin juristen verzinnen), moeten vrouwen minstens “een armlengte afstand” van bruine mannen houden om in de toekomst hun eigen veiligheid te garanderen. Doen ze dat niet – en worden ze aangerand of verkracht - dan is het oordeel van de politiek-correct juriste streng, maar rechtvaardig:  "eigen schuld dikke bult". Slachtoffer als mededader (= je bent zelf verantwoordelijk voor misdaden die tegen je worden begaan), dat is ook bij ons een uitleg die het liberale tot linkse advocatengild graag wil gebruiken om zijn smerige criminele cliënteel tegemoet te kunnen komen. Maar de uitspraak van het politieke gedrocht uit Keulen is van een zodanige wansmakelijkheid en wereldvreemdheid dat het ronduit stuitend is om te lezen. Overigens: wat ons betreft, is een armlengte afstand nemen van die bruine mannen niet genoeg is, dat moet minstens een continent zijn!

En is het niet juist het soort mensen als de burgemeester van Keulen dat altijd loopt te mekkeren dat de multicultuur voor ons allemaal een verrijkende ervaring is. Inderdaad, die multiculturele maatschappij is verrijkend en biedt heel wat mogelijkheden tot avontuurlijke ervaringen. Zeker als je als vrouw graag een keer (of meerdere keren, het is toch gratis) ervaring zou willen opdoen met verkrachting, en dan nog in semi-oorlogsomstandigheden (het geweld in Keulen was georganiseerd, zo is vandaag bekend). Of hoe het voelt om midden in de stad gemolesteerd en van je bezittingen beroofd te worden zonder dat de politie een poot uitsteekt. En ook voor je echtgenoot of vriend, vader of moeder moet het een zalig gevoel zijn om op zulke barbaarse toestanden te kunnen staan kijken zonder iets te mogen ondernemen dat als “politiek incorrect” kan worden bestempeld. Dat is toch een unieke ervaring? Een examen in “verdraagzaamheid”, een proeve van tolerantie en antiracisme om de multiculturele uitwisseling zo zijn “natuurlijke” gang te laten gaan. Je vrouw of vriendin verkracht of bepoteld te zien worden, terwijl je erbij staat te kijken. Om ondanks de situatie toch genoeg bij de pinken te blijven en te  beslissen: neen, ik doen niets om mijn vrouw of vriendin te verdedigen. Omdat ik geen racist wil zijn. Omdat ik verdraagzaam wil zijn, omdat de arme jongens die mijn vrouw onteren met hun vuile poten ... uit oorlogsgebied komen. Die sukkelaars met hun oorlogstrauma’s. Dat terwijl het enige trauma dat die klootzakken hebben er waarschijnlijk in bestaat dat ze hun verkrachtingspraktijken in eigen land niet meer konden botvieren, omdat het daar te gevaarlijk werd voor hen. Dus komen die schurken naar hier.


Want die lezen ook kranten, kijken naar tv en weten: in het Westen zijn zij, asielzoekers, ongenaakbaar. Daar bestaan zelfs wetten die bepalen dat het verboden is te zeggen dat zij verkrachten en stelen, minstens hun afkomst verzwegen wordt wanneer de feiten al eens in de openbaarheid komen. Zoals nu in Keulen, waar het vanwege de massale omvang niet meer dood te zwijgen was.

Is het niet allemaal prachtig voor die broeders, de bescherming van hun raciale en culturele integriteit die ze in het Westen genieten? Die gaat zelfs zo ver dat wanneer een inboorling (een vuile kuffar, dat spreekt) luidop zegt “dat zwarten of vreemdelingen meisjes in hun straten verkrachten” die inboorling door zijn eigen rechtssysteem van zijn burgerrechten wordt beroofd. Dat de waarheid op die manier – en ten dienste van Allah – wordt verzwegen, de vrijheid van spreken wordt ingeperkt. Dat is toch een bewijs van Zijn grootsheid, hoe hij zelfs die dwaze vrouwelijke rechters (hoeren uiteraard, want ongelovig) de sharia-rechtspraak kan laten spreken? Ja, hoeren zijn het daar in het Westen, zeker die manwijven van het gerecht.

En die blanke mannen, vraagt ge u af ? In de naam van Allah, man, wat een jeannetten zijn me dat, lafaards wier vrouwen je mag bepotelen, ongestraft! Allemaal terwijl ze schietgebedjes over verdraagzaamheid en integratie staan te prevelen. Zou dat de God van die blanke mannen zijn, de Heilige Drievuldigheid van verdraagzaamheid, tolerantie en integratie, tot wie ze staan te bidden terwijl wij hun vrouwen nemen? Zelfs de politie heeft álle begrip, de rechters zijn altijd bereid tot interculturele clementie, het Westen lijkt wel het Paradijs.

Ja, en dat is nog niet alles. Sommigen van die blanke vrouwen komen “vrijwillig” naar de plaatsen waar wij, broeders, verblijven. Om ons te dienen en onze vuiligheid op te kuisen, zoals in Calais en Duinkerke, en zich graag te laten neuken ook. Allemaal gratis en in de naam van de verdraagzaamheid en de interculturele uitwisseling. Wij zijn waarlijk superieur aan dat ongelovige volkje. Allah is onze getuige. Hoe kan een volk zo decadent zijn, hoe kunnen mannen zo verwijfd zijn dat ze het vuil van andere mannen komen opkuisen, terwijl ze hun vrouwen ons laten plezieren. Alleen Allah kent het antwoord.

Die sufferds zijn nu reeds onze dienaars. Nu nog hun vrouwen tot slaven maken, dan wordt het zoals de profeet het wil – en zoals het in Syrië is:  “Seks met je vrouw en met je slavinnen hebben” (ook met kinderen vanaf 9 jaar maar dat is een ander verhaal). Dat voeren we later wel in. Het “paradijs” is niet in één dag geschapen. Tot dat doel moeten we die onnozele blanken nog een beetje meer bewerken, die linkse blanken volgen ons nu al in dat verlangen, maar, ja, die zijn zo slaafs dat ze ons in alles volgen. Het zijn vervelende eikels, mijn broeders en ik denken trouwens dat het jeannetten zijn. Die maken we daarom wel een kopje kleiner na de machtswissel, die zeikerds.

Zusters mogen geen haar worden gekrenkt, maar ongelovige vrouwen kunnen nooit zusters zijn. Zeker niet die wijven met hun zever over multicultuur, hen niét verkrachten (in de naam van Allah), dat zou pas een zonde zijn. Want zij die beweren dat alle culturen gelijkwaardig zijn, dat zijn godslasteraars en hun lot is door Allah bepaald: zij zullen tot slaaf worden gemaakt. Zijn wil, niks aan te doen.

Dat zal dat takkewijf van Keulen nog wel ondervinden, in de naam van Allah en de wil tot gratis neuken.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter