Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Friday, 08 January 2016 17:22

Wat hebben Mohamed Abdeslam en een linkse betoging met elkaar te maken?

Written by 

Mohamed Abdeslam, slachtoffer van de “discriminatie” waar links zich zo graag voor inzet

Morgen manifesteren in Antwerpen linkse sympathisanten van de asielinvasie tegen “racisme” en “onverdraagzaamheid”, tegen “discriminatie” en “haat”. Tegen “genderongelijkheid”, voor “homorechten” en – niet te vergeten – voor de “rechten van de vrouw”. Dat laatste zal als grap bedoeld zijn gezien de recente feiten in Duitsland. Of het zou moeten slaan op het “recht om verkracht te worden”. Bij links weet je maar nooit, die mafketels zijn tot alles in staat. Ze manifesteren net nog niet voor de “rechten van mieren”, want de affiche was al overvol met hun eisen voor al de andere brol.

De linkse semi-intellectuelen zullen – zoals gebruikelijk bij dit soort van circus – oproepen tot “verdraagzaamheid”, eerlijke behandeling van asielzoekers, werk voor vreemdelingen, kortom voor de op vreemdelingen gestoelde knuffelmaatschappij die hen (en het kapitaal) zo dierbaar is.

Het linkse, smoeltrekkende volkje (smoeltrekkend vanwege zijn dubbele moraal) vindt met name dat er “slechte” mensen in dit land rondlopen , mensen die het niet zo goed voorhebben met hun knuffelberen, dat die slechte mensen een standje verdienen omdat die niet “begrijpend” en “tolerant” genoeg zijn. En daarbij maken ze nog gradaties in slechtheid, de slechtste onder de slechten zijn dan natuurlijk de “extreemrechtse” mensen, die kan je dan ook nauwelijks nog mensen noemen, dat lees ik wel eens in hun media. Die horen eigenlijk niet thuis in een democratie, die hebben geen recht op een “vrije” meningsuiting. Ja, democratie is me wat, zeker linkse democratie. De morele guillotine is nooit veraf …

 

 

En natuurlijk is de zaak van links een hoogst morele zaak – ge ziet dat van hier. Linksen zijn immers het “geweten” van de natie. En de mensen die ze verdedigen die verdienen het verdedigd te worden. Die mogen niet “gestigmatiseerd”, niet met de vinger gewezen worden, en dat doen die extreemrechtse stoute mensen telkens weer. Hoe zou dat komen?

We hebben ons dan ook afgevraagd of dat zo is – wij zijn tenslotte geen extreemrechtse “slechte” mensen – en nemen daarvoor de zaak Mohamed Abdeslam als testcase.

Wie is Mohamed Abdeslam? Wel, dat is de lieve broer van Salah en Brahim, twee van de moordenaars die in Parijs enkele tientallen mensen afgeknald hebben – als wild. Brahim is reeds vertrokken (een soort vrijwillige terugkeer naar zijn land waar wij volledig achterstaan). Hij is dus foetsie, weg naar de eeuwige hoerenvelden, waar hij – als martelaar – kan beschikken over gratis maagden. Salah echter, die wordt nog steeds door zijn broeders en zusters in de islam verstopt, leeft ondergedoken en geniet van zijn islamitische weldaden.

Op tv mocht Mohamed Abdeslam komen vertellen dat bij zijn familie, en zeker bij hemzelf, nooit sprake was van enige criminele activiteit. Neen, hij en zijn broers waren “aangepast” aan onze zeden en gewoonten, aan onze “waarden” zoals we zeggen. Linkse media (vooral de Vlaamse dan, wat eigenaardig is, want zijn de Walen niet linkser dan wij Vlamingen?) geven broer Mohamed dan ook graag een forum waar geen enkele andere gewone mens van mag dromen. De linkse politiek sprak van een houding aannemen die niet tot “stigmatiserende” discriminerende gevoelens tegen Mohamed en zijn familie zou leiden. Niet iedereen van de familie was crimineel, men moest zich dan ook “objectief” gedragen. En dat deden de media … tot de Franstalige media de “omerta” verbraken, ook over het verleden van onze lieve Mohamed, hij die zo mooi op onze VRT had mogen komen blinken. In Vlaanderen bleef het stil ook – en vooral – bij de linkse en antiracistische snotbende die morgen tegen “extreemrechts” zal manifesteren.

Wat was gebleken? Onze Mohamed is ooit lijkenpikker geweest. Ja, u leest het goed … lijkenpikker. Kan u zich dat voorstellen, beste lezer, op onze tv-zender VRT waar altijd zo “moreel” correct uit de bek wordt geluld, kreeg een lijkenpikker een kwartier zendtijd om zijn onschuld inzake radicalisering en eventuele hulp aan zijn broer in alle toonaarden te ontkennen. Hij wist van niets, was onschuldig. Altijd onschuldig geweest ook. Een heilige. Kortom een voorbeeldmoslim als het ware, Allah zij zijn getuige.

Nu is lijkenpikken toch wel een van de meest smerige, lage en afstotelijkste dingen die een vent kan doen.

Wat waren de feiten? Mohamed Abdeslam was in 2004-2005 ambulancier, en in die functie bracht hij overleden mensen naar het dodenhuis, niet echter zonder eerst hun lijken van juwelen, horloges, geld, bankaarten, zelfs van hun auto en autosleutels te ontdoen (auto’s wanneer het om alleenstaande overledenen ging). Hij deed dat uiteraard niet alleen (waar zijn de broeders in de islam anders goed voor?), maar samen met 6 collega’s. Voor deze feiten kreeg die smeerlap twee jaar met uitstel. Een lachertje, zoals altijd wanneer er allochtonen bij betrokken zijn. Dat is het soort mensen waar links morgen in Antwerpen voor wil opkomen, wetende dat de casus-Abdeslam niet de enige zaak is waar die gasten bij betrokken zijn. Neem de massaverkrachtingen van oudejaarsavond in Duitsland en we hebben voldoende.

Dus, beste vrienden, morgen betoogt links en betuigt het zijn steun aan lijkenpikkers, verkrachters en dieven, aan asielbedriegers en uitkeringsverslaafden. Dat niet alle vreemdelingen zo zijn, is een feit (het zou mooi zijn anders!). Maar de kerels die dergelijke feiten plegen, worden door links niet geviseerd, hun daden niet als crimineel veroordeeld. Neen, links verdedigt die daden door er een socio-culturele uitleg aan te geven (“het gaat om verdrukten, achtergestelde mensen”) wat een ziekelijke grap is. Zo ziekelijk als links maar kan zijn.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter