Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Sunday24 September 2017

Monday, 18 January 2016 11:27

Asieltoerisme is nieuwe hype

Written by 

België telt een paar nieuwe attracties met afdelingen in zowat elke stad van het land: de asielcentra. Daar kan het publiek curiositeiten gaan bekijken of amusement beleven. Het is er spannender dan in Plopsaland (want – met wat geluk – maak je een verkrachting of vechtpartij tussen asielzoekers mee). Daarom nemen veel geïnteresseerde asielliefhebbers hun dochtertjes op de uitstap mee. Je weet maar nooit dat die ... in de prijzen vallen; het is eens wat anders dan K3 (wier business-managers trouwens geweldige voorstanders van asielinvoer zijn en bijgevolg ook van het zondagse asielbezoek van hun doelpubliek, kleine meisjes).

Misschien kan Studio 100 franchising rond de asielcentra organiseren, met bijkomende attracties zoals daar zijn: het beleven van een kinderhuwelijk (mits betaling van toegangsgeld natuurlijk). Zo kan het voeder van de tentoongestelde objecten worden bekostigd. Niet dat de meisjes van K3 en hun managers willen dat die asielanten naar hun eigen kot komen afzakken natuurlijk. Je moet “verwelkomen” nu ook niet te letterlijk nemen. Toch is het spijtig dat asieltoerisme het bezoek aan het dierenasiel aan het overklassen is, die arme beestjes zullen hun plan maar moeten trekken deze winter. Sponsoring verzamelen zal nog een hele klus voor Gaia wo, nu ze Fedasil als concurrenten hebben.

Leve het asielbezoek! Laat er ons themaparken rond organiseren zoals de organisatoren van de wereldtentoonstelling van 1954 in Brussel hebben gedaan. Ook daar kon men naar zwarte inboorlingen gaan kijken. En soms, met wat geluk, kon je er “negertjes” zien neuken naar het schijnt. Man, dat zou nog eens leerrijk zijn voor de meegekomen kinderen van de asielbezoekers. Zoiets mee te mogen maken, live, zeg nu nog dat de multicultuur niet prachtig is.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter