Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 20 January 2016 11:01

BIS: Brusselse Islamitische Staat

Written by 

Vanaf vandaag kunnen we de daders van de moordpartij in Parijs een nieuwe naam geven, aangezien al die smeerlappen van Brussel afkomstig blijken te zijn. We kunnen ze “BIS” noemen: BRUSSELSE ISLAMITISCHE STAAT (de “B” ook voor “Belgisch” worden gebruikt). “BIS” kan (en zal) bovendien ook nog op iets anders slaan, en wel – heel toepasselijk – op iets progressiefs, dus keileuks. Het zal slaan op een “bisnummer”.

Een “bisnummer” of herhaling van de feiten is iets wat door de schuld van onze elites zeker zal gebeuren, en wel doordat die laatste de massa-immigratie organiseren en een lakse houding aannemen. Een bis- of BIS-nummer geven, lekker leuk voor de slachtoffers en hun nabestaanden. En de affiche voor dit komende evenement heeft de PR-afdeling van BIS al klaar (zoals u hierboven kunt zien): een foto van “onze” allochtone broeders, o wat zijn ze lief mijnheer. (Geef Abou Jahjah nog een extra column om propaganda mee te maken voor die bende achterlijke kloothommels.)

IS wil dus een “bisnummer” geven ten voordele van hun Brusselse martelaren (neen, niet voor die op het Martelarenplein). Links zal dan (wederom) de rol van vergoelijkende, in de “juiste” richting duidende, begrijpende terreurknuffelaar spelen. Links zal voor de slot-tunes zorgen. Dat luidt als volgt: “Het zijn niet de immigranten die ‘slecht’ zijn, het is niet de islam die ‘slecht’ is ... Neen, het zijn wij die slecht zijn”. Als Allah het zegt, zal het wel kloppen ...

En daarna zal die nu eens feestende, dan weer verontwaardigde en snotterende linkse meute in koor roepen: “BIS, BIS, BIS!” … zolang de gedode maar een (ongelovige) blanke is.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter