Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Friday22 September 2017

Sunday, 24 January 2016 12:41

Vlaams Belang steunt religieus imperialisme zionisten

Written by 

Afbeeldingsresultaat voor foto palestina

Hoe kan het Vlaams Belang, partij die beweert tegen de huidige asielinvasie te ageren, een bezettingsstaat zoals Israël steunen?
Temeer omdat de Israëlische staat een schoolvoorbeeld is van hoe een land ontwricht wordt door massa-immigratie en de oorspronkelijke bevolking eraan kapotgaat-aan dergelijke massale instroom van miljoenen indringers. In het geval van Israël was dat door joden- en bij ons zijn het islamieten, maar het resultaat is hetzelfde, onderdrukking van de aut...ochtonen bevolking.
Dat een partij (en beweging Pegida Vlaanderen ) -die nochtans beweren tegen de islamisering van het Avondland te zijn- opkomen voor een land dat is ontstaan door middel van religieus expansionisme. Iets waar men zegt tegen te zijn als het hier plaatsvindt- en als het om de islam gaat , dat kan alleen verklaard worden door een verbijsterende naïviteit- of erger-door pure domheid.

[Vlaams Belang specialist- en een van de mentors van de Israël-lobby in het VB Wim Van Rooy gebruikt dan wel in zijn boek -"Waarover men niet spreekt" het argument dat de Joden door het Balfour-verdrag recht hebben gekregen op dat land, maar gaat daarbij voorbij aan het kleine domme feitje dat dat land niet het eigendom van Balfour en de Britten was. De Britten hebben nog landen "gemaakt" en weggeven (om de Verenigde Nederlanden en daarna de Belgische staat niet te noemen) België waar mensen zoals Van Rooy nochtans tegenstanders van zegt te zijn, net zoals de partij die hij zegt te steunen-het Vlaams Belang dat doet. En welke argument gebruiken ze daarvoor-dat België een artificiële staat is door de grootmachten in elkaar geflanst. Maar diezelfde redenering telt dan weer niet voor Israël blijkbaar.]

Tenzij men natuurlijk aanvaard dat een partij als VB en Pegida Vlaanderen geen nationalistische bewegingen zijn ,bewegingen die hun land van vreemde bezetting willen vrijwaren.Maar in plaats daarvan louter middel is om een buitenlandse agenda te dienen. Met de Israël-lobby die de partij in haar greep heeft lijkt het daarop.

Voor ons is het klaar, wij moeten vechten tegen elke invasie - of die nu religieus of economisch van aard is. Daartoe rekenen wij zelfs de strijd tegen de Europese Unie.
Daarbij beweren wij, dat net zoals het zionisme, een economische imperialisme inhoud, ook het globalistisch liberalisme een religieus (islam)imperialisme in zich draagt.
En dus: vechten tegen kapitalisme is vechten tegen islamisme. Omdat islamisme en kapitalisme in de grond imperialistisch van aard zijn,de ene het andere faciliteert, net zoals zionisme en kapitalisme imperialistisch van aard is, met als resultaat de vernietiging van 'soevereine' volkeren
En zo lang 'eigen volk eerst' 'Israëlisch volk eerst, of islamitisch volk eerst betekenen- bedanken wij.
Wij roepen nationalisten dan ook op, laat je niet door deze rattenvangers in de val lokken.
Islamisten-zionisten,dit is ons land, uw collaborateurs kunnen verrekken.
In Madagaskar is er nog plaats voor jullie allemaal.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter