Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday17 October 2017

Wednesday, 30 March 2016 09:42

Nieuw Solidaristisch Alternatief met spreker aanwezig op 10é congres van NATION

Written by 

 

ZATERDAG 2 APRIL CONGRES NATION MET N-SA SPREKER : LEVE DE PATRIOTTISCHE EENHEID IN DE STRIJD TEGEN TERRORISME.

WEG MET SEPARATISTISCHE VERDEELDHEID IN DE STRIJD TEGEN IMMIGRATIE EN ISLAM-INVASIE

BOUW MEE AAN EEN NATIONALE STRIJDORGANISATIE TEGEN KAPITALISME EN RELIGIEUS OBSCURANTISME .

DIT IS EEN BEGIN, WIJ GAAN VOORT MET DE STRIJD.

 

 

Op 2 april van dit jaar organiseert de beweging NATION.be haar 10é congres. Onze solidaristische beweging ‘Nieuw Solidaristisch Alternatief’ werd uitgenodigd op het congres en zal een spreker afvaardigen.

Wij danken de leiding en de leden van NATION- voor deze uitnodiging en zien hierin de wil tot frontvorming met politiek gelijkgezinden.

In een tijd waarin ons land word overstroomt door ‘nieuwe’ immigranten ( geloof niet dat het  bij de huidige instroom van oorlogsvluchtelingen om tijdelijke vluchtelingen gaat-die mensen willen en zullen hier blijven) dat terwijl de honderdduizenden vreemdelingen die al op ons grondgebied wonen en leven zich steeds meer politiek en economisch laten gelden (met uiterste verschijningsvormen zoals het organiseren en plegen van terroristische aanslagen in ons land en daarbuiten ) moeten wij de rangen sluiten..

 

Wat heeft het dan nog voor zin om onze krachten op te delen - om onze krachten te verdelen door een ‘separatistisch’ discours tegen landgenoten te blijven aanhouden en zo de eigen landgenoten als vijanden te zien. Dit terwijl wij vandaag door buitenlandse vijanden omringt zijn in onze steden. En door een vreemde ‘Europese’ elite van onze soevereiniteit zijn beroofd? Wat heeft het voor zin om onze natuurlijke bondgenoten ( Franssprekende) landgenoten- door het gebruiken van een vijandige taal blijvend tot onze vijanden te maken. Dit terwijl onze ‘echte’ vijanden onze straten en scholen bezetten. Wij weten wel dat de Vlaams Belang separatisten , zoals Van Grieken en co,  liever samen met alle soorten  ingevoerd volk een ‘Vlaams Staat’ willen vormen ( wij zullen het met hen moeten doen zegt hij) maar niet willen samenleven en werken met onze Waalse volksgenoten. Hoe gek kan je zijn- dat je liever een exoot als volksgenoot neemt, dan dat je een Waal als landgenoot wil aanvaarden. Daar moet je goed ziek voor zijn om dergelijke onzin te verkopen. Daarnaast schrikt deze houding ook veel Vlamingen af, Vlamingen die zich wel tegen de immigratie keren ,maar zich niet kunnen vinden in de agenda van de separatisten die beslag leggen op de anti-asielstrijd.

Deze houding weerspiegelt zich zeker in de strijd tegen de asielinvasie ( die eigenlijke een immigratie-invasie is) waar de verdeeldheid onder onze bevolking wordt aangewakkerd door hen die veel van onze landgenoten niet willen betrekken in deze strijd, maar integendeel de anti-asielinvasie als een middel tot splitsing van het land willen gebruiken, waardoor de anti-asielstrijd objectief door de Vlaams nationalisten gesaboteerd wordt.

Want niet de anti-asiel of anti-illegalenstrijd is bij betogingen van het Vlaams Belang en Pegida Vlaanderen het hoofddoel van het opmarcheren , wel het naar voorbrengen van hun separatistische agenda is het hoofddoel van hun acties. Waarom anders dat agressief  en exclusief gezwaai met leeuwenvlaggen, het zingen van de Vlaamse Leeuw bij het eindigen van elke manifestatie of de exclusieve sprekers van het Vlaams Belang? Is daar enige vorm van politiek pluralisme in de doelstellingen te bespeuren dan de louter separatistische. Ik zie die niet, ze is er ook niet.

En kan iemand mij de correlatie tussen anti-asielstrijd en de strijd voor separatisme aantonen, buiten het feit dat men dat separatisme niet verkocht krijgt aan de bevolking en men het dan maar probeert te slijten via de omweg van het anti-islamisme. Kom toch eens eerlijk voor jullie mening uit , verberg je doelstellingen toch niet achter een facade van anti-islamisme.

Want door het kapen van de anti-asielstrijd door separatisten is het thema besmet geraakt en is een eenheidsfront met een groot deel van onze landgenoten onmogelijk gemaakt.

De deelname van onze beweging aan het congres van Waalse landgenoten kan daarin een kentering betekenen. Om zo het vormen van een nationaal front tegen het verlies van soevereiniteit aan de Europese Unie aan te vechten. Een frontvorming tegen immigratie en het verlies van grondgebied en sociale rechten van ons volk aan vreemdelingen, vreemdelingen die ons land bezetten , naderbij te brengen. Zo een eenheidsfront tegen de kapitalistische elite te vormen. De Natie tegen de asielinvasie (La nation contre l'invasion): omdat alles wat ons verdeeld ons ook verzwakt.

Daarom : “Laat ons de nationale eenheid versterken tegen de Europese superstaat en haar immigratie invasie”

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter