Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Saturday, 23 April 2016 12:01

“Kloof tussen moslims en niet-moslims groter geworden sinds aanslagen”

Written by 

 

De kloof tussen moslims en niet-moslims is sinds de aanslagen van 22 maart groter geworden. Dat zegt Salah Echallaoui, sinds vorige maand de nieuwe voorzitter van de Moslimexecutieve, zaterdag in een interview met Le Soir. “De meerderheid van de bevolking kan het onderscheid maken, maar er zijn inderdaad stigmatiserende blikken.”Volgens Salah Echallaoui neemt het religieuze opnieuw in belang toe, maar mag dat niet automatisch als radicalisering beschouwd worden. Voorts denkt de nieuwe voorzitter van de Moslimexecutieve dat er soms laksheid was ten opzichte van radicale religieuze discours in België. Maar voor volgens Echallaoui is er geen sprake van een faling van de multiculturele samenleving. Multiculturalisme “bouwt zich op ... door vruchtbare en moeilijke periodes”. Bron/ De standaard

 

 

 

 

Multicultuur, dat bouwt zich op , zegt de voorzitter van de moslim executieve: misschien kan die kerel ook eens uitleggen waarom die multiculturele samenleving in islamitische landen ( waar sjiieten en soennieten leven alleen onder een dictatuur mogelijk is) want op het ogenblik dat in een dergelijke - door een dictator ( Syrië, Libië, Iran ) geleid land ,de macht van de heerser wegvalt- dan beginnen die multiculturele islamieten elkaar af te slachten.

 

En nu komt een maf ons vertellen (je moet toch goed zot zijn als je geloofd dat God de wereld geschapen heeft) dat islamieten gek zijn op de multiculturele samenleving ,en dat ze die graag mee willen opbouwen. Waarom moordden ze elkaar dan als beesten uit; telkens ze de kans krijgen om dat te doen En dat doen niet alleen jihadis -zij die Koran blijkbaar niet goed begrepen hebben volgens onze linkse en liberale intellectuelen , neen dat doen ze overal waar de multiculturele samenleving niet langer door een dictatuur wordt ondersteunt.

 

Wat nog maar eens bewijst, (en men zou daar een beetje eerlijker in mogen zijn) dat een multiculturele maatschappij enkel kan bestaan in een politieke en/of een militaire dictatuur die niet godsdienstig is. En voor er weer 'intellectuelen' ons opmerkzaam komen maken -dat dit in Amerika niet het geval is, een kleine opmerking: waarom beweren linkse activisten dan steevast dat Amerika onder de dictatuur van het grootkapitaal en oligopolie ‘s leeft. Onder een dictatuur dus. Juist ja, dat waren ze even uit het oog verloren.

 

Laat onze elites dan ook eerlijk zijn- en zeggen waar het op staat, zij willen een dictatuur invoeren, niet zozeer om moslims ter wille te zijn, maar om hun eigen financiële en machtsbelangen veilig te kunnen stellen. En dan is de chaos van de multiculturele utopie ( met zijn terrorisme en criminele bendes) een goed middel om dergelijke dictatuur in te voeren. Voor onze eigen veiligheid nietwaar,

voor ons eigen goed. Alleen een zulthoofd ( en linkse intellectuelen- wat op hetzelfde neerkomt ) trappen in deze door het grootkapitaal opgezette val, zij zijn dan ook de fascisten van onze tijd . De stoottroepen van het kapitaal, samen met het door hen gekoesterde islamitisch lompenproletariaatWat nog maar eens bewijst, (en men zou daar een beetje eerlijker in mogen zijn) dat een multiculturele maatschappij enkel kan bestaan in een politieke en/of een militaire dictatuur die niet godsdienstig is. En voor er weer 'intellectuelen' ons opmerkzaam komen maken -dat dit in Amerika niet het geval is, een kleine opmerking: waarom beweren linkse activisten dan steevast dat Amerika onder de dictatuur van het grootkapitaal en oligopolie's leeft. Onder een dictatuur dus. Juist ja, dat waren ze even uit het oog verloren.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter