Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Monday, 29 August 2016 18:45

De 'zappende' ziel is een dode ziel

Written by 

 

 

 

In het westen zijn de politiek filosofische principes aan het verdwijnen, en om zichzelf te verkopen zullen politici steeds vaker meningen simuleren waar ze helemaal niet in geloven (zoals de politiek correcte mening over de multicultuur)...nvdr

Want principes zijn een weerspiegeling van de ziel . En omdat de ziel steeds meer verdwijnt, hebben mensen  geen  behoefte meer aan principes. De ziel vervaagt langzamerhand  doordat de persoonlijke verbeelding door technologie wordt vervangen.

Smartphones ,elektronisch speelgoed, alle elektronica die je in de winkels ziet, maken bezielde intelligentie minder nodig.

Nu leidt de technologie tot de verarming van de ziel, niet alleen van politici maar ook van het publiek.  Voor de ziel komt de cultus van het lichaam in de plaats ( daarom zoveel aandacht voor de boerkini  in plaats van voor de religie die de achterliggende ziel van het fenomeen verklaart)…nvdr.

In de toekomst zullen meer hersenfuncties door technologie worden overgenomen. De mentale spieren zullen afsterven. Het politieke leven zal nog verder verarmen.  

Bron/ Robert D Kaplan- Duister Europa

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter